1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przygotowac obraz nowej gry na samsunga

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bulateam89, Luty 10, 2011.

  1. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    Witam, mam pytanie jak przygotować obraz nowej gry typu Assassins Creed B z AP2.5 na samsunga. Flasha mam starego 1.5 chyba i pat***e zawsze do wave 2 i gram offline czy w przypadku takis gier z AP2.5 postepowac tak samo czy dogrywac te patche z Ap2.5?
    Jesli sie dobrze orientuje to samsung nie obsluguje tych zabezpieczen i moge grac w miare normalnie i flagi nie bedzie. Bo akurat po necie to gram na orginałach .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Zawsze lepiej patchować AP 2.5 nigdy nie zaszkodzi a pomóc może w przypadku gdy masz spoofa napędu a o tym nie wiesz. Aha i grę wciąż musisz przerobić na wave 2
     
  4. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    ok, to muszę obadać to AP Pathowanie, to się wgrywa abgx'em?
     
  5. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    tak jeśli ustawisz poprawnie AGBX i masz wersje obrazu płyty która znajduje się w bazie danych agbx to sam ci ściągnie patch i go wgra. Możesz też sam patchować programem PPF-O-Matic.
     
  6. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    ok już mam, ustawia się AutoFix na level 3 i samo ściąga path.
    Mam nadzieję że będzie śmigac bez problemu po nagraniu
     
Wczytywanie...

Poleć forum