1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przypisać klucz do napedu ?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Filip9966, Maj 4, 2016.

  1. Filip9966

    Filip9966 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam dwa napędy jeden nie sprawny drugi sprawny tylko ze od innej konsoli. Mam klucz od starego napędu. Jak przypisać klucz do napedu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Po pierwsze napisz co to za napędy

    XBOX 360 - LT3.0/LTU2/RGH/RGH1.2/RGH2.0/SRGH - KALISZ
     
  4. Filip9966

    Filip9966 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Philips & lite-on
     
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Ściągnij sobie jungleflasher masz tam tutorial że zdjęciami bo za dużo pisania z tel ewentualnie zerknij na forum wygrywasz tak samo jak lt poradników jest full

    XBOX 360 - LT3.0/LTU2/RGH/RGH1.2/RGH2.0/SRGH - KALISZ
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    A nie szybciej zamienić płytki ?

    Edit...nie doczytałem. ..

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Sz0rTi

    Sz0rTi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Mam pytanko nieco powiązane. POSIADAM klucz dvd, czy chcąc wrzucić go do drugiego napędu muszę wysyłać go do kogoś z tymi probe'ami, czy wystarczy komputer i podpięcie pod sata?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jaki,napęd 1 oraz 2. Dokładne oznaczenia napędów

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Sz0rTi

    Sz0rTi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Liteon d4s(?) > liteon d2s
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sam klucz nic nie da. Musisz z nandu zckonsoli wyciągnięte miec pliki. Nie wspominając,juz jakie druciarstwo bedziesz musial zrobić montujac 16d2s

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  11. Sz0rTi

    Sz0rTi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    A orientujesz się może czy Benq VAD6038 pasuje do x360 fat FALCON? Znalazłem na aukcji człowieka, który go sprzedaje i oferuje od razu wgranie klucza i lt, ma to prawo działać? Bo klucz posiadam.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Źle zozumialem chcesz zastąpić 16d2s napedem 16d4s( nie ma kompletnie takiej możliwości).Zastąpiony moze byc 16d2s, benq. Należy wgrac fw z kluczem

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  13. Sz0rTi

    Sz0rTi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Witam ponownie... Odebrałem napęd liteon 16d2s z niby wgranym kluczem, włożyłem go do xboxa i tak... fife 16 nie odczytuje - nierozpoznany dysk, kod błędu: 03-80-00. Po włożeniu gry z xgd2 (ufc 3) wyskakuje uruchom grę, ale bez ikony i po kliknięciu uruchom grę lub kliknięciu informacje o grze wyskakuje błąd odczytu - ściereczka itd. Jak wszystkie dyski są odłączone to krzyczy o aktualizacji 190mb, jako iż to falcon i nie ma wewnętrznej pamięci, to potrzebny jest dysk / pendrive, ale po podłączeniu już 'nie ma' aktualizacji. Wrzuciłem aktualizację na sformatowany (fat32) pendrive i nic sie nie dzieje, odpala normalnie.. Ten napęd jest zwalony, czy jeszcze coś trzeba zrobić?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wygląda na to ze nie pasuje klucz napędu do plyty głównej

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  15. Sz0rTi

    Sz0rTi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Jakby był zły klucz, to wykryłoby grę? Sprzedawca mówi, że możliwa jest pomyłka firmware przy flashowaniu. Mogę sflashować to sam na win7 64 bez większego kombinowania? Mam na myśli podpiąć przez sata i to zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum