1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak ręcznie zaktualizować FSD?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matthiasq, Styczeń 9, 2014.

  1. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    FSD nie wykrywa żadnych aktualizacji. W opcjach mam zaznaczone pobieranie aktualizacji, w tym również beta, połączenie z wi-fi działa na 100%.
    Jak mogę wgrać nową wersję ręcznie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli rozpakowuje archiwum na pendrive, uruchamiam konsolę (sama będzie "wiedziała", żeby włączyć FSD z pendrive'a a nie dysku), kasuję FSD z dysku i kopiuję tego z pendrive'a?
    To wszystko? Muszę coś edytować w pliku ini?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic nie musisz edytować. Robisz dokładnie tak jak napisałeś. folder FSD i Pliki do zgrania oraz launch.ini na pena. Restart konsoli. Po uruchomieniu usuwasz stary folder FSD a wrzucasz ten nowy z Pliki do zgrania..
     
    1 osoba to lubi.
  6. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Po podmianie plików konsola uruchamia się w oryginalnym menu xboxa (NXE?).
    Sprawdzałem ze ścieżką IntMU oraz OnBoardMU i obie nie działają.
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Plik launch.ini z paczki wrzucałeś czy nie?
    Pamiętasz może jaka była ścieżka do starej wersji?
     
    1 osoba to lubi.
  8. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Musiałem popełnić jakiś błąd wcześniej. Teraz skasowałem wszystko z OnBoardMU, skopiowałem pliki z paczki, launch.ini dałem ten załączony w folderze 4gb i... działa.

    Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum