1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznać jaka ma się przeróbkę Xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RastaYeah, Listopad 9, 2014.

  1. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    kupiłem przerobionego Xboxa 360 arcade jasper i chciałbym wiedzieć :
    1. jaka to przeróbka?
    (Gość który mi go sprzedał nie wie wiec nie mam kogo zapytać)
    2. poza tym chciałbym zaktualizować dashboard do 16767 przez USB i czy warto i czy nic nie się nie zepsuje
    3. przed zakupem nie czytałem o tym dużo a teraz jak zacząłem czytać to się boje ze Przez przeróbkę nie wszystkie gry mi pójdą to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po co chcesz robić update? Jesli chcesz grać live to sie podłącz zrobi samo. W innym wypadku nie ma po co wgrywać. Nagraj grę na lt 3.0 Zobacz czy dziala jesli nie to na 2.0
     
  4. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    chce zrobić bo mnie trochę denerwuje stary dashboard no i nawet nie mogę mieć swojego awatara
    a bez nagrywania gier nie da się sprawdzić bo nie mam jak nagrać
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli masz az tak stary dash. To konsole będziesz musiał na pewno przerobić ponownie. Żadna nowsza gra nie uruchomi się.
    Lecz przerobke która masz jest tak stara że można powiedzieć ze jej juz nie masz :)
    Z ciekawości podaj wersje dash.
     
  6. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    nie wiem czy to jest to
    ale interfejs główny : 2.0.8955.0
    ​edit
    a na przerobionej pójdą wszystkie nawet nowe oryginalne gry czy nie?

    Info orso // Przeniesione do odpowiedniego działu.

     
  7. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, na przeróbce lt3 pójdą nowe oryginalne gry.
     
  8. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    to co mam zrobić chce nowego Dash'a obecny to 2.0.8955.0

    chyba że by mi poszły nowe gry to już bym przeżył jakoś z tym dashem

    i co z przeróbka robić na nowo czy zostawić wszytko w spokoju i dalej mieć wszytko tak jak jest
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz info w tematach przyklejonych, z tym dashem co masz po aktualce będziesz miał czystą konsole wolną od przeróbki napędu, jeśli chcesz grać w nowe gry i tak musisz zrobić lt3.
     
    1 osoba to lubi.
  10. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    dzięki
    pozostaje tylko pytanie kto by mi to zrobił w Tarnowie
     
  11. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Dzięki wielkie
     
Wczytywanie...

Poleć forum