1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznać jaka przeróbka jest w konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pastorek23, Listopad 30, 2013.

  1. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem przerobioną konsole lecz nie wiem jakim sposobem.

    Można na niej odpalić kopie gier starszych a nowe gry tzn. Injustice Gods Among lub Need For Speed Rivals niestety nie odpalaj. Dają komunikat że za stare jest oprogramowanie w konsoli.

    Co mam zrobić ?

    Interfejs główny: 2.0.12416.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    powiedz jaką masz wersje dashboardu to ja wywróżę ci jaką możesz mieć przeróbkę

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  4. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Interfejs główny: 2.0.12416.0
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Lt2, chyba że robiłeś to np w połowie zeszłego roku to może i lt3 nagraj grę pod lt3 i sie dowiesz.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    To bedzie LT+1.0 o ile nie cos starszego.
    Trzeba wrzucic najnowszy dashboad jak pisze theOff i pdzerobic naped jeszcze raz.

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  8. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem że sam tego nie zrobię i muszę na nowo zainwestować ? Jakie to są koszty ?
     
  9. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Koszty w zasadzie żadne coś w granicach 50zł na pewno nie więcej...
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    I taki majster od razu ci dasha w cenie wgra.

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum