1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznać napęd ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Thoudy, Październik 17, 2011.

  1. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Witam jak rozpoznać jaki mam napęd dodam iż nie mam widocznych żadnych kabelków pod napisem xbox360.
    Z góry dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Smalt

    Smalt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  6. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    @BROLY nie wiem jaka data produkcji ale kupiłem go dobre 3 lata temu a mam na 100 % albo Benq albo Liteon.
     
  7. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    OMG nadal nic mi to nie mówi po zdjęciu tych wysuwanych stacji dyskietek mam albo BenQ albo LiteON a to jest różnica.
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to raczej będzie tam beng
     
  9. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Skoro uważasz że BenQ to teraz daj mi linka do tutoriala jak zrobić flash napędu benq na ixtreme lt + 2.0
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ponizej masz jak rozpoznac po kablach zolte litek biale benq
     
  11. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    ma jaspera z 2009 czyli to na 99% liteon <brawo>
     
Wczytywanie...

Poleć forum