1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznać tv 60 hz?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pawlllosss, Marzec 30, 2010.

  1. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Witam, zamierzam kupić nowy telewizor, ale nie wiem jak rozpoznać który ma 60 hz, a dzwonić, żeby się zapytać który telewizor ma 60 hz, za każdym razem do producenta, nie chce mi się. Więc da się w jakiś inny sposób rozpoznać tv które mają 60 hz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kineskopowy kupujesz? przeciez to sie nie opaca.
     
  4. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    jak kupujesz tv to chyba sprawdzasz specyfikację czy kupuje ten który ładny? :)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mowie tylko ze kineskopowego nie oplaca sie brac :p bo jesli chodzi o LCD to kazdy obsluguje minimum 60hz.
     
  6. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland

    A ktoś jeszcze kupuje kineskopy? :D
    No ale jak już brać to tylko sete.
     
  7. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No dokladnie a jak kupujesz lcd albo plazme to kazdy powinien obsluzyc min. 60Hz
     
  8. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    mysle ze najlepszym rozwiazaniem byloby to, zeby rozwinąć troche to co napisales. napisz po prostu jaki telewizor chcesz kupic (nowy, uzywany, plazma, lcd, kineskopowy itp itd) nie podales praktycznie zadnych informacji i wymagasz odpowiedzi
     
  9. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Nowy, LCD, HD. Starczy? A i z tego co mi wiadomo w specyfikacjach podają, albo 50, albo 100, nigdy nie widziałem tv gdzie pisało 60 hz.
     
  10. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    U mnie tez pisze 50hz, ale gram komfortowo we wszystkie gry w 720p :D
     
  11. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Skoro kupujesz LCD to nie musisz martwić się o jakieś hz
    No [chyba] że przez euro się będziesz łączył...
     
  12. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    No to zapytam się tak, czy wszystkie hd mają 60 hz?
     
  13. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/jaki-tv-pod-xbox-360-a-3180.html

    Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum