1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznac w LAPTOPIE czy nagrywarka to IHAS czy nie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Styczeń 17, 2012.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. mam dwa laptopy i chcialbym jakos sprawdzic jakie maja nagrywarki ( moze ktoras to ihas) jak mozna to sprawdzic bez rozkrecania laptopa ..
    Na HP laptopie na klapce sa napisy RW, DWD RW D--------CD REWRITABLE--------------DVD MULTI RECORDIND----------------HIGHTSCRIBE

    Na toshiba laptopie ---- DVD MULTI----- CD REWIITABLE-----RW DWD RW D

    Zadnej naklejki z nazwa produktu niestety nie ma na i pod tacka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    a ja mam inne pytanie, czy była by możliwość dokupienia takiej nagrywarki do laptopa??
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Mój Komputer ---> właściwości ---> Menadżer Urządzeń ----> Stacje Dysków CD-ROM/DVD
     
  5. pleban16

    pleban16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moj komputer-> stacja dyskow DVD RW PPM -> wlasciwosci -> zakladka "sprzet" i tam masz napisane
     
  6. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to tam ma napsiane cos takiego
    hp CDDVDW TS-L633N
    A W DRUGIM LAPTOPIE
    TSSTcorp CDDVDW TS-L633C
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Czyli iHas'a nie masz... :|
     
  8. Cienkibolek

    Cienkibolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszalin
  9. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    A jeżeli mam: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B to ihas ?
     
  10. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie mogę patrzeć na to... iHas to nazwa kodowa firmy Liteon, tak samo jak Sony Bravia. Nie walcie spamu, bo takich nagrywarek się do laptopów nie wsadza, nie ma, nie będzie, null, finito.

    Nie trollować.
     
  11. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    BTW ta akurat nie jest w laptopie, tylko w stacjonarnym. Ale skoro tak, to nie jest ihas
     
  12. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Jeżeli masz nagrywarkę stacjonarną to tym bardziej możesz sprawdzić, wyciągając ją i patrząc na naklejkę. Gdyby to była nagrywarką, którą potrzebujesz to jak wół byłoby napisane "Liteon" "iHas" "cyferki oznaczające model"

    Nie ma? Zonk. Myśleć, a nie zawracać gitarę!
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Programem AIDA32 można sprawdzić
     
Wczytywanie...

Poleć forum