1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznać wersję konsoli

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez fiodor12, Marzec 3, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. fiodor12

    fiodor12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na wstępie pragnę powitać wszystkich użytkowników x360.

    Jest to mój pierwszy post na tym forum.Od dnia wczorajszego jestem a właściwie moi synowie posiadaczem x360 którego nabyłem poprzez wymianę towaru.
    Konsola jest używana z dyskiem 20 gb padem bezprzewodowym + pad przewodowy i teoretycznie przerobiony na ixtreme 1.5 tak miałem zapewnieone.
    Moje pytanie na którym mi bardzo zależy to jak sprawdzić czy ta konsola jest w wersji ulepszonego chłodzenia - czyli falcon 65nm co miałem zapewniane że tak.
    Na tylnej ścianie jest brak weścia HDMI i data produkcji to 09-2007 może te informacje pomogą wam i mi wyjaśnieniu mojego problemu.

    Proszę was koledzy o wyrozumiałość z tytułu mojej niewiedzy i prośbę o nakierownie mnie na właściwy tok postępowania z konsolą moich kochanych synków dla których zrobił bym wszystko.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    falcony mialy wyjscie hdmi z tego co kojarze...wiec wcisneli ci cos co jest zephyrem;]


    swoja droga:jest mnostwo takich tematow na forum,trzeba bylo poszukac,teamat zaraz pewnie do kosza poleci
     
  4. m2gik

    m2gik Banned

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest to jeden z pierwszych wypustów Falcona 65 nm. Powiedz, czy jest to wersja Value Bundle ? ( Konsola + 2 gry np. Forza 2 i Viva Pinata )
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    na forum juz to bylo ale na zasilaczu jezeli masz napisane 175W jest to falcon jezeli sie nie myle jak tak to ktos zaraz mnie napewno poprawi;)
     
  6. m2gik

    m2gik Banned

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie chce nic mówić ale... Widziałem Falcona z zasilaczem 203w. :X
     
  7. manhunt13

    manhunt13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Inowrocław
    Sprawdź jakie napięcia są na tylnej ściance.
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie napięcie tylko amperarz, jeżeli masz 14.2A to Falcon, a jak 16.4A to starszy model.

    Zamykam i fiodor12 szukaj następnym razem zanim napiszesz nowy temat.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum