1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznaćsposób przerobienia konsoli ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pastorek23, Marzec 23, 2011.

  1. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam konsole przerobioną lecz nie wiem czym, czy to jest LT+ czy xtreme. Jak to sprawdzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    LT+ to jest wlasnie jedna z nowsych wersja iXtreme.
    Napisz do tego kto ci przerabial konsole, napewno Ci powie.
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Lub podepnij napęd do PC i sam sprawdź.
    Mozesz tez probowac z poszczegolnymi grami, nagranymi (kazda w innym wave) na roznych plytach.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no moze niech lepiej nie próbuje bo jeszcze oflaguje sobie konsolkę.....

    najlepiej daj do flasha....albo sam podłacz pod kompa...wiem że możesz mieć lt+ ale równie dobrze mozesz nie mieć.....


    edit

    ewentualnie odpal grę np bulletstorm bo on powinna chyba pójśc na zwykłym lt.....to wtedy zawęzimy grono poszukiwań do lt a lt+
     
  6. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bulletstorm, UFC.Undisputed 2010, Marvel vs. Capcom 3 , Test Drive Unlimited 2 działają bo grałem, ....
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kiedy sflashowałeś?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    odpal bulletstorma to zminimalizujemy opcję poszukiwań do lt a lt+....
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    opeael - "Bulletstorm, UFC.Undisputed 2010, Marvel vs. Capcom 3 , Test Drive Unlimited 2 działają bo grałem, ...."
     
Wczytywanie...

Poleć forum