1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozpoznacz czy napewno jest wgrany LT+?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wyczes, Listopad 28, 2010.

  1. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Jak rozpoznacz czy napewno jest wgrany LT+?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wrzuca najnowsza gre NFS Hp jak działa to masz na 50 % LT+
     
  4. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagraj jakąś grę z ap25(oczywiście przepuść przez abgx 1.0.4 i sprawdź czy jest spatchowana) jeśli taka gra ci pójdzie to znaczy że masz lt+.

    No chyba że robiłeś metodę 3 dashy, to wtedy nie wiadomo.
     
  5. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    wlasnie pierwszy raz rozkrecilem konsolke i wgralem ten LT+ wczesniej mialem 1.6 i uzywac musialem actovationa teraz wrzucilem np mma i smiga juz bez activation jutro nagram AC i NFS i zobacze jak to wygla czyli nagrywam wedlug instrukcji jak przygotowac obraz gry z AP 2.5 pod LT+ i juz aha i czy aktualizuje dasha zrobic tez tak??
     
  6. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie musisz nic przygotowywać, wystarczy, jak przepuścisz obraz przez ABGX1.0.4 on sam dociąga patche. Potem z gry aktualizujesz dasha i grasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum