1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak rozwalić kabel od slima

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomek147-13, Czerwiec 29, 2011.

  1. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy kabel composite od slima rozwala się tak samo jak stary, bo ma on inną budowę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a chcesz miec pewnie glos przez hdmi.
     
  4. iwo909

    iwo909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak samo, srobokret wbic przekrecic i gotowe
     
  5. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra, a a da sie go kiedys do gwarancji np. złożyć?
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Kabel rozjechany śrubokrętem na gwarancję wysłać. Ciekawe ciekawe .

    Sent from my X10i
     
  8. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz nie moge go rozwalić, ten śrubokręt może być głęboko?
     
  9. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    A po co rozwalać, jak wystarczy tylko obciąć nożem ten dzyndzelek który zasłania wejście HDMI i Obydwa kable spokojnie razem wchodzą. Zależy jaki masz kabel hdmi. Ja musiałem jeszcze delikatnie zpiłować kabel HDMI żeby weszły na luzie, ale jak narazie sprawuje się to pięknie.
     
  11. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Niezłe rozwalić kabel i potem złożyć jak się popsuje by na gwarancje oddać hahhh
     
Wczytywanie...

Poleć forum