1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak saksowac osiagniecia

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PiotrekDK, Marzec 4, 2010.

  1. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    hej!
    gram w Call of Duty: Modern Warfare 2 i na Live juz mam max 70 w osiagnieciach, jak to skasowac zeby zaczac od zera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Niestety nie da rady :(
    Chyba, że założysz nowy profil :p
     
  4. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    A po co chcesz je kasować? Żeby zbierać od nowa to tak jak kolega wyżej napisał :)
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    skasowanie osiągnięć = założenie nowego profilu
     
  6. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może chodzi ci o to, że masz max level? W takim razie włącz tryb prestiżu.
     
  7. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    mam ten max 70 i nic juz w sumie sie nie rozwijam wiec chcialbym zaczac od poczatku
    jak to zrobic?

    juz doszlem , musze zaczac tryb prestiz bo level 70 i kalach juz mi sie znudzil
     
Wczytywanie...

Poleć forum