1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak samodzielnie zrobic przerobke samsunga/hitachi na najnowszego lt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MacWnc, Grudzień 12, 2010.

  1. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Chciałbym się dowiedzieć jak samemu zrobić przeróbke konsoli. Naped to hitachi/samsung, jednak nie jestem pewien ktory dokladnie posiadam. Konsola jest dosc stara, bo z 2006. Wiadome jest ze chcialbym miec najnowsza przerobke dostepna dla mojego napedu aby grac w gry z zabezpieczeniem ap 2.5. Czy bedzie to lt 1.0 czy lt 1.1, a moze jest cos nowszego. Czytalem ze nie jest to konieczny zabieg dla tego rodzaju napedu, jednak spotkalem sie z opiniami ze dobrze by bylo wgrac najnowsza przerobke. Nie jestem pewien jaka przerobke posiadam obecnie. Gry na wave 4 nie chodza, natomisat na wave 3 juz tak. Czy ktos bylby uprzejmy pomoc mi w tym badz wkleic jakies linki gdzie jest opisany sposob wgrania przerobki na konsole mojego typu.

    Pozdrawiam i dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Nie ma i raczej nie będzie ixtreme lt na hitachi ponieważ ten napęd powinien czytać wszystko, tak więc przepuść przez abgxa jakis obraz z ap25 i wypal, i sprawdź czy działa. Oczywiście przy przeróbce ix.1.51
     
  4. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze wiec tak zrobie. A powiedz mi kolego jeszcze jedno. Jaka wersje dasha powinienem zrobic zeby chodzily te nowsze gry. Czy mam zainstalowac tego ktory bedzie np na plycie AC:B?
     
  5. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz mieć najnowszą wersję dasha
     
Wczytywanie...

Poleć forum