1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak ściągnąć łatkę do AC II?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mnih, Grudzień 30, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, chciałbym ściągnąć łatkę do Assassin's Creed II, która eliminuje masę bugów oraz ten największy, uniemożliwiający przejście gry do końca, jednak nie wiem skąd ją ściągnąć, loguję się na XBL jednak i nie wyskakuje mi żaden komunikat o łatce do pobrania, włączam grę i też nic nie wyskakuje, jak zrobić, żeby to ściągnąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Po włączeniu gry na xbl jest aktualizacja i to ona jest patchem
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  5. m@lin

    m@lin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz polską wersję? Podobno do polskiej wersji nie da się ściągnąć łatki i jest duże prawdopodobieństwo, że DLC, także nie będzie można ściągnąć. Nie wiem czy to prawda.
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no właśnie czytałem na necie, ze polska wersja AC II nawet nie próbuje ściągać tej łatki...ale może jest jakiś sposób?
     
Wczytywanie...

Poleć forum