1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak ściągnać najnowsze TU.

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez dawidwronowski1, Styczeń 10, 2013.

  1. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    Więc tak jak w temacie jak sćiagnać najnowsze TU np podam przykład w call of duty mw3 ściaga mi TU 10 a pisze że potrzeba TU23 i może dlatego zawsze jak wchodze w LINK to nikogo nie ma a np w Dirt 3 trzeba TU1 a mi nie wyszukuje wogóle TU sciagam przez Title Uptade mam FSD 3 rev483 i najnowysz DashLaunch. Kernel mam taki jak widzicie wiecie co jest nie tak? z Góry dzieki
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    XBOX 360 Update Center - MEDIA ID TU ma być taka sama jak MEDIA ID gry
    i wrzuć do content/00000000000000000/TITLE ID gry/000B0000/TUTAJ
     
    1 osoba to lubi.
  4. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    aha mniej więcej już czaje :) ale ja mam same gry w xex prawie tylko pare w GOD i w katalogu content/00000000000000000 to jak mam gry np na HDD to tam moge wżucać najnowsze TU ? Sory za takie pytanie ale wole się upewnić :p
    aha i jeszcze jedno jak sprawdzić ID gry bo widzę że tam się wybiera :p
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    MEDIA ID gry sprawdzisz tak: odpal FSD , potem połącz się z przeglądarki na PC'cie z adresem IP konsoli, dalej wybierasz GAME LIST i tam masz wszystkie MEDIA ID gierek

    a co do gier, to czy są w GOD, czy w XEX i gdziekolwiek byś je miał na dysku to nie ma znaczenia, ważne żebyś wrzucił w odpowiedni folder TU
    tak jak Ci napisałem:

    Dam przykład na TU do F1 2012 PL :

    tutaj pobierasz odpwoedni TU : XBOX 360 Update Center - f1 2012

    i ładujesz go do: content/00000000000000000/434D0847/000B0000/TUTAJ

    i nie trzeba już potem w FSD tego TU uaktywniać.

    Swoją drogą proponuję przenieść wszystkie gry z folderu content/0000000000000000 do innego folderu i dodanie stosownej ścieżki w FSD, a ścieżkę content/00000000000000000 proponuję usunąć, ponieważ jak wrzucisz sobie jakieś dlc to może ci wyświetlić kilka takich samych okładek w FSD , miałem tak w PINBAL FX 2 ,oraz TRIALS po wrzuceniu DLC
     
    1 osoba to lubi.
  6. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    ok dzieki już wszystko wiem :) fajnie mi to wszystko wytłumaczyłeś.
     
  7. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów

    Sciągasz ze strony Najnowsze TU XBOX 360

    podając swój MEDIA ID do danej gry...

    To że masz tytuł widniejący u siebie na iksie nie znaczy że masz AKTUALIZACJE uwzględnione to jest od posiadanej wersji językowej.
     
  8. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    a jak wchodze wpisuje swoje ip konsoli wyskakuje mi Freestyle 3 WebUI i musze wpisać USER ID i password co tam wpisać ?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    f3http - login i hasło

    możesz też na pena wrzucić i w menagerze plików w FSD skopiować;)
     
    1 osoba to lubi.
  10. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    działa dzieki :)
    jest wszystko ok ale mam takie ID481c98cc chodzi o gre MW3 i na takie ID gry jest tylko TU 10 a potrzebuje 23 przez konsole mi też tylko sciaga ID 10 ;/ a chce pograć na Linku i potrzeba mi TU 23
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie pisz co chwilę up , up , napisałeś 3 posty - jeden pod drugim - przyjdzie MOD i zarobisz warna , nikt nie jest ślepy i czytać umie ,jak będzie umiał pomóż to pomoże ...
    Wracając do tematu - nie ma dla tej wersji MEDIA ID TU23 , pobierz sobie inną wersję MW3

    do wyboru do koloru:

    media id -- title id -- TU version -- region -- release
    7550171B -- 415608CB -- Modern Warfare 3 -- TU 23 -- PAL NTSC/U --04. Jan 13 05:20
    20344957-- 415608CB-- Modern Warfare 3 -- TU 23 -- PAL NTSC/U -- 22. Dec 12 08:28
    274AAC23-- 415608CB-- Modern Warfare 3 -- TU 23 -- PAL -- 13. Dec 12 01:13
    2FA96040-- 415608CB-- Modern Warfare 3 -- TU 23 -- PAL -- 10. Oct 12 13:38
    30775D59-- 415608CB-- Modern Warfare 3-- TU 23 -- Region Free-- 10. Oct 12 12:45 ​
     
  12. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    a ja mam dwa następujące pytania:
    1) jeśli mam wrzucić TU poszczegolnie do katalogu content/00000000000000000/TITLE ID gry/000B0000/TUTAJ a nie mam tego katalogu np 45410993 i dalej 000b0000 dla MOH:W rozumiem że mam je sobie stworzyć i dopiero wrzucić tam TU ?
    2) mam Call of Duty-Black Ops 2 w wersji: Media ID 54a88bb6 i nie ma do niej TU , to powinienem poszukać i sciągnąć inną wersje tej gry ?
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    ad1 - tak, musisz utwozyć taki folder i dopiero tam wrzuć TU
    ad2 - jeżeli chcesz grać po linku, to najlepiej jest mieć najnowsze TU dla danej gry, jeśli dla twojej wersji MEDIA ID nie ma , a chcesz grać tylko na SINGLE to olej ściąganie innej werji, graj w tą co masz
     
  14. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Czyli moje przeczucie było dobre .... tak zrobiłem i dla kilku gier TU działa i pokazuje w Linku ... co do COD:BO2 akurat w tą grę gra dużo ludzi .. także przydała by się działająca gra z najnowszym TU do online, także pewnie ściągnę takową, teraz jak podłączam się do gry ciągle pokazuje mi się ikonka przerwania połączenia internetowego ( chociaż mam 20Mb i połączony jestem kablem z routerem Dlink Di-645 ) nie wiem czy to wina samej gry, czy może mój dostawca jakim jest Multimedia ogranicza w jakiś sposób strumień danych na zewnątrz.... pewnie też ma to sporo wspólnego z łączem zakładającego daną grę. Tak czy inaczej będę próbował różne rozwiazania
     
  15. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Witam ja też mam COD BO2 z MEDIA ID 54a88bb6 i nie ma do niego TU a chciałbym pograć w LINK co mam zrobić, czy jest szansa by pograć po polskiemu w COD BO2 w LINKA?
     
  16. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Nie, ja ściągnąłem wersje angielską z odpowiednim ID , dograłem TU i wszystko śmiga aż miło... skoro dla wersji polskiej do tej pory nie ma odpowiednich TU to nie ma co liczyć że z dnia na dzień takowy się pojawi...
     
  17. crasti

    crasti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Cześć, Wrzuciłem najnowsze TU #3 do Tekkena Tag 2 według instrukcji jabra30, a mimo wszystko w LiNK'u dalej mam Title update #3 is available ;X
     
  18. Piczol

    Piczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie ja próbuje zgrac to Tui z pena do tego folderu i mi sie zawiesza klocek chodzi o COD BO 2 moze cos pomożecie?
     
  19. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Media ID gry i TU się zgadza ??

    Media-ID Title-ID
    5D762D06 4E4D0859

    Takie masz ?? sprawdź, i czy na pewno do dobrego folderu wrzuciłeś ?

    Dziwne ,że się zwiesza, a jak w inną lokalizację skopiujesz np do głównego folderu na HDD to też zwiecha ?? jeśli się nie zwiesi, to zgraj, a potem spróbuj przenieść
     
  20. Piczol

    Piczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już jakoś ogarnałem dzieki
     
  21. Dexter21

    Dexter21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsk Podlaski
    Jest problem z Dead Island
    Zrobilem tak jak w poradniku stworzylem folder 4b4d07df/000b0000/ i tu wrzucilem Tu wlaczam gre dalej TU jest 0
    nie wiem co jest grane robilem aktulizacje przez konsole tez nie trybi
    Title Id 4b4d07df MEdia Id 2bcf9bde
     
Wczytywanie...

Poleć forum