1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sformatować dysk x360??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PonczeQ, Marzec 25, 2009.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Mam zamiar sprzedać konsolę, ale nie wiem, jak sformatować bez podłączania do kompa dysk z XboX'a 360 Elite, aby zniknęły save itd... Będę wdzięczny za pomoc... Pozdrawiam

    EDIT: Widzę, że przy pamięci przy dysku jest opcja formatuj - to wykasuje wszystko co mam jak sama nazwa wskazuje czy nie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Endriuszka

    Endriuszka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    z tego co sie orientuje to jak wejdziesz w usatwianie systemowe pozniej w dysk tam jest chyba pod Y opcja wyczysc dysk i na 80% spowoduje sformatowanie dysku (bo kiedys na forum było opisane ze ktos przez pomysłke to wcisnała i cały dysk sie wykasował!!!)
     
  4. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Ja mam opcję sformatuj, czyli git. Ale nie wiem, czy to wszystko się wykasuje, itd... Aha, jeszcze jedno... Czy profile i save mozna zrzucić na Pendrive??
     
  5. Mr_Bartek

    Mr_Bartek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarnolas k. Nysy

    Nie można kup karte 64m i edzie git.
     
  6. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Wystarczy połączyć się z Xbox Live i profil zapisze się na serwerze, save to tak jak kolega wyżej powiedział-karta pamięci.
     
  7. wolker

    wolker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Czy kiedy skopiuje grę na dysk twardy to nie ma opcji żeby odpaliła bez płyty??? Bo teraz gdy wkładam to i tak prosi o włożenie płytki?!
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niema takeij opcji bo by za malo gierek z polek schodzilo...uzyles szukajki?bo takcih tematow bylo mnostwo
     
Wczytywanie...

Poleć forum