1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak się sprawuje LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez motek, Listopad 25, 2010.

  1. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Jak się sprawuje LT+. Czy działają nowe/stare gry? Czy da się grać przez LIVE-a? Czy są jakieś problemy?
    Ogólnie wasza opinia na jego temat. ( Do osób które już mają LT+) Posypią się "dziękuję"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Layt403

    Layt403 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wrocław
    dołączam sie do pytania.
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Działa wyśmienicie .
    Stare gry działają normalnie sprawdzałem Far Cry 2 (spatchowany na wave2) FIFE 11 z oryginalnym
    i NFS HP przeleciany ABG.
    Wszystko ok! ( Nie sprawdzałem co i jak z live)
     
  5. motek

    motek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Dałem dziękuje. Może jeszcze ktoś się wypowie na ten temat??
     
  6. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    takze posiadam lt+. Podłaczyłem do live i narazie dobrze działa. Potem edytuje post bo bede testował ac:b
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak potwierdzam działa ok

    nawet wbudowana blokada w LT+ działa wysmienicie
    tzn.Bootując tytuł z AP25 bez AP25 SS, gra się nie odpali lecz wciąż będzie chroniona przed sprawdzaniem AP25
    Jeżeli LT+ napotka nieznane AP25, lub źle spaczujesz to gra się nie odpali....jak wyżej.
    pojawia sie czarny ekran i można tylko wyłaczyc konsolę i wtedy nie oflaguje xboxa :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum