1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak się upewnić przed nagraniem obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janu, Październik 10, 2010.

  1. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co muszę zrobić żeby być pewnym, że jak nagram obraz na verbatima to wszystko pójdzie elegancko, a nie że płytka się zmarnuje i tyle.. Chodzi o granie na flashu 1.1 LT :D Bo żadnych wave itd nie muszę patchować .. Gdzieś pisał ktoś żebym sprawdzić crc gdzieś indziej żebym nic nie robił gdzieś indziej żebym coś jeszcze zrobił i już się pogubiłem :D
    Możecie mi napisać w punktach co sprawdzić żeby płytka nie poszła się j***ć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Przed kazdym nagraniem plyty polecam sprawdzic obraz programem abgx360, jezeli żadne bledy nie beda wywalaly to mozesz smialo nagrywac np programem imgburn predkosc 2,4 na verbatimce .
     
  4. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale jak sprawdzic iso tym programem? poprostu zaznaczyc scierzke do iso i dac launch czy cos dodatkowo zaznaczac/odznaczac?

    bo ja dalem launch i mi wywalilo czesc rzecz na zielono i czesc na zolto.. nie zaznaczalem nic dodatkowo. tylko wlaczylem program, zaznacYlem iso i dalem to launch
     
  5. Facepalm

    Facepalm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  6. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzięki, ale ten pkradnik dotyczy jakiegoś lpathowania itp.... a mi chodzi tlyko o ty czy jak nagram odbraz to się włączy na lt 1.1

    p.s. sorry za to ze duzo bledów albo jakieś krzywe wyrazy itp. ale wlasnie zlamalem palec i nie moge lewa reka pisac .
     
  7. Facepalm

    Facepalm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nie,ten program sprawdza obraz gry i jeżeli czegoś brakuje to go pobiera...


    Jeżeli masz Ixtreme LT to czyta wszystkie wave więc obrazów gier nie muszisz sprawdzać,no chyba ze grasz multi
     
  8. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    A jak będzie miał źle ściągnięty obraz z błędami crc to za chwile będzie post typu "co się dzieje gra się zawiesza i zacina".
    Sprawdzenie obrazu abgx zajmie mu kilka minut...
     
  9. Rapido

    Rapido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    juz mi sie dema zacinaja albo dlugo wczytuja.. np w hawx 2 gosc cos mowi i np taki lag i obaz sie zacina i slychac "rrrrrrrrrr" i wraca do normy... ale to chyba wina porysowanej plyty :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum