1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak skonfigurować abgx?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kosa77, Grudzień 23, 2011.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Witam! Mam pewien problem. Nie dawno wgrałem LT 2.0 do swojej konsoli i przestały mi działać gierki z AP 2.5. Wszystkie już przeszedłem oprócz assassin's creed brotherhood. Obraz tej gierki mam na kompie. I teraz mam pytanie jak skonfigurować abgx aby gra znów działała? Bardzo mi na tym zależy ponieważ mam teraz trochę wolnego czasu a nie mam w co grać. Z góry dzięki za pomoc ; D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    autofix level 3 a jak masz cichą aktualizacje lub dash 14xxx nie zadziała i tak musisz czekać na lt 3.0
     
  4. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Nie mam cichej aktualki a jeżeli chodzi o dasha to nie mam tego najnowszego tylko przedostatni. Rozumiem, że normalnie mam skonfigurować abgx tylko że nowszą wersją? I jeszcze jedno. Mam polską wersję z napisami i jeżeli przelecę teraz abgx to nie zmieni mi się język?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    musisz od nowa nagrać kopie i jak nie grasz na live uzyj wave patchera i dobierz patche do dasha. abgx360 nie do każdej wersji umi wgrać patch ap25
     
  6. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Widzę że w tym programie jest opcja żeby nagrać gierkę od razu. Lepiej w IMGBurn czy przez wavepatcher?
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    te nagrywanie w tym programie jest ale lepiej nagrać imgburn lub clonecd
     
  8. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    No i mam kolejny problem ;/ Wyskakuje mi o to taki błąd [​IMG] przy 46%. Co jest nie tak?
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Lipny nośnik lub nagrywarka siada.
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    spróbuj clonemcd jak to samo na dobrej płycie to wina wyparki ,według imgburn jest lipny i kładzie płyty
     
  11. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Znaczy przed nagraniem nagrałem 4 inne gry i normalnie poszły. Nie wiem czy to może zbieg okoliczności czy co innego bo te inne 4 gry (PES 11, UFC 09,Fight night 4, PGR4) są bez AP 2.5 i akurat na Asasynie nie poszło. Jutro sprawdzę bo dzisiaj już płytek nie mam gdzie kupić.
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    clonem powino się nagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum