1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak skonfigurowac router z routerem dla xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez transfer, Grudzień 23, 2011.

  1. transfer

    transfer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Zaczne od poczatku zeby nie bylo zbednych pytan, xbox mam podlaczonego z laptopem(jest to troche uciazliwe bo za kazdym razem musze go wlaczac) a laptop bierze sygnal od routera przez wi-fi.
    Mam teraz 2 routery i chcem to wykorzystac mianowicie drugi router chcem podlaczyc do xboxa nawet probowalem ale wyskakuje mi blad dns.
    Pytanie brzmi jak skonfigurowac drugi router zebu pobieral sygnal od pierwszego przez wi-fi.Tylko nie piszcie zebym podlaczyl kablem bo to nie wchodzi w gre.
    Z gory dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    czyli czy obsługuje tryb AP client
     
Wczytywanie...

Poleć forum