1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak Skonfigurowac Żeby Xbox Live Dzialal

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Malez, Luty 15, 2010.

  1. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Mam pyatnko wczoraj kupilem sobie elitke jaspera no i do tego chce poznac odpowiedzi na 2 pytania :
    1.Czy Można Jakoś Zrobić Zeby mial internet na xie bezprzewodowy czy musze miec na kablu [mam router]
    2.Gdy juŻ(sz) podlĄ(o)czylem neta do xa [przez kabel] po calej Chacie sie c(on)gnie :p to nie moge sie za(jer)REJestrowac na xlive czemU ?

    ORTOGRAFIA!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. matiuss

    matiuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Możesz, ale musisz kupić specjalne urządzonko do X-a.
    2. Opisz problem dokładniej - numer błędu, co Ci się wyświetla itp.. Spróbuj też zmienić adres mac konsoli na taki sam jak adres mac(fizyczny) komputera. Otwierasz wiersz poleceń jako administrator i wpisujesz "ipconfig /all". Tam będziesz miał adres fizyczny (i karty i czegoś tam jeszcze, ale chyba pierwszy trzeba spisać). Ja tak miałem.
     
  4. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Wyświetla mi sie nie mozna zrobic rejestracji na xbox live spróbuj puzniej

    wpisuje jakby co tak

    email interia.pl
    haslo 9 literowo i wyswietla sie ten blad
     
  5. matiuss

    matiuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj zarejestrować się na oficjalnej stronie Xbox.com | Xbox.com Home. Może być problem z serwerami lub z tym, że jesteś z Polski. Jeśli uda ci się tam zarejestrować, a potem zalogować do XBL, to znaczy, że to drugie.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Rejestruj się przez konsole normalnie..

    Po prostu zmień w ustawieniach konsoli region z Polski na US/UK


    Popraw ortografię !
     
  7. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Sory za ortografie pablooo czasem sie tak zdaża :p
     
  8. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Pablooo tera pisze żebym spróbowal na innym id czemu wszystko pisuje kk
     
  9. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Temat do zamkniecia
     
  10. Tokyo1992

    Tokyo1992 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Też mam problem z rejestracją. Jak wybiorę nazwę użytkownika i hasło, dam kontynuuj to wyskakuje mi błąd " Nie można zalogować do xbox live. Spróbuj później"
    Czy ktoś z was miał taki problem ?
     
  11. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG

    oczywiście nie wiesz że trzeba robić wszystko na angielskie pobuszuj w google i masz wszystko nawet kody pocztowe :D
    i rejestruj się na konsoli nie rób tego samego błędu jak będzie z kartą to odmów i tak dostaniesz darmowego golda :Dna miecha
     
Wczytywanie...

Poleć forum