1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak skopioać muzykę na dsyk twardy albo kartę pamięci z odtwarzacza itp?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ryba_tychy, Luty 19, 2010.

  1. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Jak w temacie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    muzykę można kopiować tylko z płyty CD/DVD
     
  5. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    I chyba tylko w formacie audio...mp3 nie wejdzie chyba ale pewien nie jestem;)
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tylko Audio CD, zgrywanie płyty na dysk funkcja w odtwarzaniu.
     
  7. immortal69

    immortal69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    A próbował ktoś opcji nagrania najpierw na PC płyty dvd z muzyką w formacie audio a pózniej w Xbox zgrac je na dysk?
     
  8. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Również mam pytanie co do tego tematu...
    Jak w ogóle zgrać te dane ? Próbowałem przez Viste i ten program Windows Media Center...
    Lecz podczas robienia konfiguracji Xbox widzi Windows Media Center i pisze na ekranie ,,Connecting" , a na monitorze komputera wyskakuje błąd ,,Napotkano błąd podczas konfigurowania pod kątem używania z tym urządzeniem Extender" , wie może ktoś jak to zrobić? I co do przesyłania danych ... można przesyłać Gry na Xboxa 360 ? Widziałem dosyć dużo gier do ściągnięcia z internetu na PC i potem można je przesłać normalnie na Xboxa na dysk ? czy trzeba przerobić Xboxa na piraty i zgrać na płytkę ?


    czekam na odpowiedzi
     
  9. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Muzyka można przenosić na HDD z płytkek w formacie audio :D
     
  10. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Hmmm... Czyli wiem ,że będę musiał się w konwerter bawić :)
    A jak w ogóle podpiąć dysk pod kompa ? Żeby można było przenosić np gry filmy itp ?

    Bo mówię próbowałem przez router normalnie i chciałem na laptopie (bezprzewodowy net od TP LInk'a ) spróbować przez Windows Media Center lecz podczas konfiguracji wyskakuje ten błąd ,,Napotkano błąd podczas konfigurowania pod kątem używania z tym urządzeniem Extender" ... Ale najlepsze jest to ,że raz widziało konslę Xbox 360 tzn ...wykryło ją :). ale nie mam bladego pojęcia jak się z tym bawić ;/ a przydało by mi się parę plików przesłać z PC na Xboxa
     
  11. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do połączenia konsola-pc użyj TVersity, a co do zabawy w konwertowanie to jest ona zbędna, bo programy do nagrywania robią to same automatycznie (np.: CDBurnerXP, ale pewnie są lepsze).
     
  12. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    TVersity <--- Podziękuję jeżeli wytłumaczysz mi chociaż What Is That ? :)
    Bo chciałem przez Windows Media Center bo ponoć przez ten program jakoś połączyć się można lecz niestety konfigurowanie szlak trafił
     
  13. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Albo mam jeszcze pytanie : ,,włączyłem grę Forza Motorsport 3 i chciałem zagrać po internecie. ( pokazuje ilu jest graczy) lecz gdy ładuję się do Lobby ,nagle na serverze nie ma ludzi. " O co chodzi ? Mam za słabego neta (4 MB aktualnie) czy co ?
    Internet jest podłączony ten sam co do komputera , normalnie mam profl na Xbox 360 Live lecz no niestety gdy łączę się w byle jaką grę po necie to nie widzi w ogóle graczy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum