1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak Skopiować Grę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawi901d, Maj 26, 2010.

  1. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie ponieważ

    Mam RDR Z USA RF - ISO zuzyłem juz okolo 10 płyt Varbatim i nie potrafie tego nagrać. Zawsze pisze Odtwórz dysk DVD .

    Nie wiem od czego zaczać . Mam xboxa z 2008 produkcja 08 - ale przerobiony zapewne był w 2009 i nie wiem Jaki ma Firmware .

    Czy mozna to jakoś sprawdzić

    A co do tego nagrywania moze ktoś napisac mi co musze zrobić bo juz nie mam pojecia ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy moze jest to wina ze gra jest W NTSC :(( juz sam nie wiem
     
  4. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moge nawet zapłacić za pomoce pre zł bo juz mam dosc wydawania na plyty DVD
    Wydałem juz okolo 50 zł na Płyty
     
  5. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz pewnie ixtreme 1.6 spróbuj z activate iso i powinno chodzic
     
  6. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak dokładnie z Active Iso bo jest cos podane na stronie ale nie wiem za bardzo jak ...
    Cały czas robilem ABGx360 i mi sie pojawiły tylko DVD plyta
     
  7. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musze sciagnać jakis Soft albo coś bo tam sa dla wybranych napedów . A ja nie wiem zbytnio jaki mam ;D
     
  8. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    tak, musisz ściągnąć obraz iso i go nagrać na płytę DVD+R DL. Więcej na ten temat znajdziesz tutaj: http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html .

    P.S
    Nie pisz post pod postem, używaj opcji edytuj!
     
  9. kyniu1

    kyniu1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytania jeszcze 2:
    - skąd moge pociągnąć LiteOn iXtreme 1.6 Activate.iso Download bo to podane w wątku na który się powołujesz już nei działa
    - jak na przyszłość wypalać płyty z iso żeby nie było porblemów z Activate.iso? A może to nie problem z ISO tylko coś muszę updatnąć w mojej konsoli?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz upatnac sobie ixtreme
     
Wczytywanie...

Poleć forum