1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak spatchowac grę?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Turpat, Kwiecień 9, 2010.

  1. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak wgrać aktualizacje do gier? Ściągnąłem jakiś pliczek i wrzuciłem do HDD1/cache.

    I co dalej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gotowe
     
  4. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Więc nie działa :/

    Nic się nie zmianiło, wszystko jest tak samo jak było :/
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    region patcha musi byc taki sam jak gry, uprzedzając pytanie region gry sprawdzisz w abgx
     
  6. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Od razu dodam, że czasem coś nie działa. Ja tak miałem np. z Forza 3. Wszystko dobrze zgrane, dobry region a i tak było źle.
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    wszystko działa, zawsze. Widac cos poknociłeś.
     
  8. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    Region to chodzi o to czy PAL czy NTSC?
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  10. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a skąd pobieracie jakies dodatki do gier moze jakis link?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przeczytaj raz jeszcze co pisze autor aktualizacje!

    XBOX 360 Update Center
     
  12. Zlevikk

    Zlevikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    patche

    Na tej stronie Update Center często jest po kilka patchy do jednej gry z tym samym Media ID np: NBA 2k10 są dwa patche oznaczone numerkami TU #2 i TU #3 czy muszę wrzucić oba na dysk czy tylko najnowszy? Końcówki nazw tych patchów są inne więc sądzę że oba ale proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie na 100%.
     
  13. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cóż do fallouta nie działa
     
  14. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  15. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Po pierwsze patche wgrywa się do folderu Cache bezpośrednio i działa.
     
  16. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  17. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Wgrywam do Cache ale plik pojawia się także w folderze Content. Też tak macie?
     
  18. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum