1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak spolszczyc gre na Xboxa?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez barnej7, Marzec 27, 2012.

  1. barnej7

    barnej7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi o Silent Hill HD, podobno dziala spolszczenie z PC, jak zmodyfikowac obraz i wypalic taka plyte?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie ma takiej możliwości. może komuś jak gta 4 i skrim uda się dodać napisy pl z czasem
     
  4. barnej7

    barnej7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ktos na forum (chyba tu) pisal, ze podmienil pliki. Gdyby wrzucic spolszczenie z wersji PC podmieniajac stare pliki?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to nawet to takie coś to tylko na rgh
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musi być odpowiednia modyfikacja obrazu ISO żeby go potem na LT odpalić. Jak DOG wróci to pisz do niego on Ci wszystko wytłumaczy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum