1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak spradziź nagrywarkę?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez beowulf111, Wrzesień 25, 2013.

  1. beowulf111

    beowulf111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    kupiłem ihasa 124-04b od kolegi nagrał nim 2 płyty dvd zwykłe.
    Zastanawiam się czy da się sprawdzić czy dana nagrywarka ma już wgrany iXtreme Burner Max?On kupił nagrywarkę w styczniu a ja odkupiłem ją tydzień temu, praktycznie nie używana tylko te 2 płyty, kupował na allegro i nie może znaleźć aukcji bo przenieśli do archiwum.
    Pozdrawiam i proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Możesz sprawdzić wkladasz czystą płytę 8.5gb i odpalasz imgburn jak jest ixtreme po powinno widzieć ci płytę jako 8.7gb

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. beowulf111

    beowulf111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki sprawdzę to jutro.
     
  5. killer85

    killer85 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    ŁÓDŹ
  6. beowulf111

    beowulf111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyszły jaja, kiedyś zmieniałem kartę graficzną,a teraz patrzę i karta zasłania mi 1 z 2 wejść sata i nie mam jak podpiąć nagrywarki.:witless:
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. golanek
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    100
  2. akir
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    160
  3. Tigger
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    132
  4. REGIK
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    218
  5. JokeroPl
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    173

Poleć forum