1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czy gra jest w lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wiadro12, Maj 17, 2012.

  1. wiadro12

    wiadro12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pytanie jak w tytule, robiłem tak jak w poradniku w programie abgx360 ale zaden zolty ani czerwony napis z topologią mi nie wyskakuje, opcje poustawialem tak jak na screenach, więc czy jest inny sposób którym można sprawdzić czego wymaga gra, 2 czy 3? Konsole mam w lt 2.0, może przy okazji zapytam którego rodzaju zapisu wymaga skyrim, prototype 2, wiedźmin 2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sposób jest bardzo prosty, jeśli obraz gry ma ponad 8 GB to jest XGD3 i wymaga LT3.0 (albo LT2.0 po usunięciu topologii). Obraz gry można tez wpuścić do abgx i jest będzie wpis topology data is currently verified to znaczy że jest to gra XGD3 z wgraną topologią.
     
  4. wiadro12

    wiadro12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    załóżmy ze prototype 2 ktory zasysam bedzie w tym lt 3.0, co mam zrobic zeby w niego pograc?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Poradniki w przyklejonych tematach.

    Topology data is currently verifed - wgrana "Topologia"

    The first 12 sectors of topology data is blank - brak "Topologii"
     
Wczytywanie...

Poleć forum