1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czy gra ma AP 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JaZz, Listopad 23, 2010.

  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak w temacie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Najnowsze gry typu assassin's creed brotherhood , nfs hot pursuit 2 itp
     
  4. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Abgx360 w wersji 1.0.3 pokazuje na żółto, że gra ma AP25.

    [​IMG]
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Te wiem, że mają, a Splatterhouse (premiera 23 list. 2010). Chodzi mi o to jak sprawdzić.
     
  6. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Splatterhouse z tego co wiem nie ma AP
     
  7. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    najlepiej ten kto wrzuca grę na forum mógłby pisać czy gra ma te AP 2.5 bo raczej będzie miał takom wiedzę czy jest te zabezpieczenie czy nie
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wypalic włożyć do klocka jak nie idzie to ma ap 2.5 heh
     
  9. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Glupie pytanie glupia odpowiedz generalnie od fable 3 wszystkie maja ap.2.5 :)
     
  11. ShapRee

    ShapRee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Splatterhouse i Tron Evolution nie posiadają AP 2.5 , a nie są to jedyne produkcje które wyszły po AC:B i NFS:HP które nie maja AP 2.5, w zasadzie to każda gra która jak na razie wychodzi (poza AC i NFS) nie ma AP 2.5, nasuwa się tutaj według mnie ciekawa teoria, otóż coś czuję że ten szał z AP 2.5 był związany tylko z AC:B i NFS:HP ponieważ AC:B jest pierwszym Assasins Creed'em który posiada multiplayer, więc postanowiono ograniczyć piratom dostęp, natomiast NFS to także głównie multi, tryb dla pojedynczego gracza to tylko malutki odłamek gry, co widać w menu :D mam taką nadzieje że tylko te 2 gry mają ten syf :) bądźmy dobrej nadziei ^^
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Ciekawe spojrzenie na te całe zamieszanie. Chciałbym żeby tak było,a myśle, że to bardzo możliwe. :)
     
  13. Dragon1117

    Dragon1117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No spojrzenie ciekawe ale raczej mało to jednak prawdopodobne. Wątpie, żeby robili zabezpieczenie tylko dla 2 gier.
     
  14. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Może ap 2.5 na same gry multiplayerowe
     
  15. firepredator

    firepredator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest to bardzo prawdopodobne. Chciałbym przypomnieć że wave 4 wyszło jakiś miesiąc może dwa przed premierą AC II, a w tym czasie wiele gier tego zabezpieczenia nie posiadało. Ludzie się burzyli że trzeba znowu czekać na przeróbki lub używać activate iso. W tym przypadku może być tak samo że na przykład za jakiś miesiąc będą wychodzić tylko gry z AP 2,5. Ale to tylko kolejna teoria.
     
  16. voytasd

    voytasd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek/Wrocław
    Obojętnie czy ma, czy nie ma. Wczytujesz obraz w najnowszym abgx360, on ci mówi czy jest czy nie. Jeśli jest AP25, sam ściąga i dogrywa patch'a lub sprawdza czy tego patch'a (jeśli jest w środku) wersja jest najnowsza. Wtedy jej nie rusza.
     
  17. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    a jakie jest naj nowsze abgx360 i potrzebne do tego programy żeby być na biezanco
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nia takie obojętne, bo do odpalenia gier z AP 2.5 ja musze miec LT+. ACB chodzi mi po wmątowaniu swicha i podobno tylko ACB. Nie chce znowu wysyłać konsoli do flashowania bo ostatnim razem długo czekałem na jej powrót, a poza tym to kolejny wydatek, nie duży ale jednak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum