1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czy ix był podłączany do neta ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez beergas, Grudzień 19, 2011.

  1. beergas

    beergas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam panowie jakieś dwa tygodnie temu kupiłem slima i chciałem spytać czy da się jakoś sprawdzić czy konsolka była podpięta pod net, sprzedający twierdzi że nie :) a pytam dla tego ze chce wgrać LT 2.0 i jeśli była ona podłączana to nie będą działały wszystkie gry ?
    czy każda konsolka nawet w oryginale dostawała cichą aktualizację??,
    czy jeśli nie jest ona przerobiona a była podłączana to nic jej nie grozi po wgraniu LT 2.0 ? i po tym oczywiście samo Offline...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja bym poczekał na 3.0


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  4. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    po pierwsze tego raczej nie sprawdzisz czy była podłączana do internetu przynajmniej tak mi się wydaje
    po drugie wstrzymaj się z przeróbką do chwili aż wyjdzie lt+ 3.0 chyba że nie długo znowu chcesz wydać 60 zł na kolejną przeróbke
    po trzecie nawet na oryginalne mogła złapać cichą aktualizacje
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  6. beergas

    beergas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no więc właśnie jeśli nawet oryginał może mieć cichą to faktycznie nie opłaca się wgrywać lt 2.0 bo jeśli była podłączona do neta czego nie wiem to i tak będzie trzeba zaaplikować lt 3.0 ;/
    a tak bym już pograł hahah :)
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...no jak płacisz za update LT to lepiej poczekaj na 3.0 bo i tak trzeba będzie zrobić i jak będziesz miał farta to parę miesięcy będziesz miał spokój:p
    ...ale za jakiś czas następny
    ...i później następny:D

    @down
    Gdybym nie grał online to już dawno miał bym RGH, zarąbista sprawa;)
     
  8. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Jak chcesz grac offline to zrób rgh zapłacisz 250 ale masz już spokój i zaoszczędzisz na płytach.
     
  9. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Możesz przerobić na LT 2.0 jeśli nie będziesz odpalał gier z AP2.5 gdyż w razie posiadania aktualizacji dostaniesz flagę. W starsze gry bez AP 2.5 możesz spokojnie grać bo LT 3.0 raczej nie prędko wyjdzie a i tak bez ABGX będzie bezużyteczne...
     
Wczytywanie...

Poleć forum