1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzic czy mam przerobionego xa ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gelu87, Styczeń 17, 2009.

  1. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siemka jak mam sprawdzic czy mam przerobionego xa bo dzis oddalem do przerobki i odpalilem xa i nie widze zadnej roznicy nigdzie ? czy mozna jakos sprawdzic czy jest wgrany ixtreme ? w ustawieniach czy cos ? prosze o konkretna i szybka odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak to jak :eek::eek:
    Włoz kopie zapasową do napędu i zobacz czy działa.
     
  4. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Kopia Zapasowa=Sciagnieta GRA
     
  5. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale chodzi o to ze jeszcze nie sciagnalem. czy da sie sprawdzic jakie oprogramowanie mam wgrane itp. czy ixtreme zmienia jakos wyglad menu konsoli czy cos ??? bo jak zle nagram plyte to wiadomo ze mi nie odczyta i nie bd wiedzial cyz to wina plyty czy konsoli :]
    prosze jakas podpowiedz jeszcze cyz mozna sprawdzic gdzies co tam jest wgrane
     
  6. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Nie zmienia wygladu ale jak otworzysz X'a to czasami mze byc widac ze bylo cos lutowane ale ak zazwyczaj sie nie robi
     
  7. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie no przerabialem liteona ixterme 1.5 bez lutowania. i bez otwierania konsoli czy da sie sprawdzic to ? w ustawieniach systemowych czy cos
     
  8. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Sam napisałeś ,że przerobiłeś Liteona Ixtreme 1.5 wiec w czym problem jak sam przerabiales to nie wiesz czy przerabiałeś ?Troche dziwne :D
     
  9. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pisał przeciez ze oddał do przerobki ;) A nie sam robill...

    A co do Ciebie gelu87 , czy sie martwisz :D Przeciez jak dałes to wiadomo ze kolo Ci przerobił. ixtreme 1.5 to tylko nowy soft który zmienia pare rzeczy systemowych.
    Poczekaj aż nabędziesz jakąś kopie zapasową i sprawdz.
     
  10. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chodzilo mi o to ze dzis bylem w warszawie i dalem do przerobienia moja konsole odebralem wrocilem do domu i wlaczylem i nie widze w menu ustawieniach sytemowych itp w konsoli zeby cos bylo tak innego wgrane itp.
    czy w menu bez otwierania konsoli mozna sprawdzic czy jest wgrany ixtreme czy nie ?

    edit.
    kamil24 dobra dzieki juz sciagam saints row 2 jutro postaram sie nagrac i sprawdze :] stealh patche nie bd potrzebowal chyba co to tej gry jak sciagam z http://x360iso.org/rapidshare-gry/7927-saints-row-2-pl.html ?? i jak mam nagrywarke dl nec nie znam dokladnie nazwy da rade nagrac ? dzis wlozylem oryginalna gre kung fu pande i mi rozczytalo plyte pokazywalo tam 5bm czytalem ze tak powinno pokazywac
     
  11. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrozum Kolego.
    To nic widzialnego dla oka w menu nie zmienia , nie dodaje zakladek w menu czy ustawieniach , nie zmienia wygładu i nie sprawdzisz tego bez odpalenia kopi zapasowej.
    ixtreme daje min to ze zmiesza mozliwosc bana przez xl i usprawnia troche system.
     
  12. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Nie tego sie chyba nie widzi aha i sory ,ze Cie nie zrozumiałem :D
     
  13. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra dzieki wszystkim :] jutro nagram albo w pon i zobaczymy :d jak cos bedzie nie tak to bd sie martwil dalej
     
Wczytywanie...

Poleć forum