1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czy mam w napędzie LT MAX ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sweeterek, Luty 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Tak jak w temacie,bo kupiłem nagrywarke,gość powiedział że odrazu mi to wrzuci abym sobie głowy nie zawracał ale gdy daje prawym na napęd,właściwości i sterownik napędu to mam tam starą date,a czy przypadkien nie powinna być nowa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli data może być stara a tu chodzi o jakby bios nagrywarki.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zawsze dla pewności możesz flashnąć nagryware, to 5 min roboty jak nie mniej.
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie ma innego sposobu jak zaufać na słowo, lub zrobić re-flash napędu.
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Wystarczy wrzucić płytę DVD+DL i zobaczyć czy we właściwościach płyty wolna przestrzeń to 8,3 GB.

    Albo po prostu wypalić iso z grą z xgd3.
     
  9. alessandro_cheat

    alessandro_cheat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi to pomogło nic dalej nie wiem :p
    poproszę kogoś o napisanie w końcu jak się sprawdza !
     
  10. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Koledzy wyżej napisali Ci możliwe sposoby do sprawdzenia. Więc nie narzekaj tylko sam rusz głową jak się nie podoba.
     
  11. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Menedżer urządzeń, najedź na napęd - właściwości i wejdź w szczegóły.. i tam szukaj opisu biosu.
    Proste.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum