1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzić czy mam wgrane LT 2.0

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez roberto1977, Listopad 20, 2011.

  1. roberto1977

    roberto1977 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Może pytanie banalne ale proszę o odpowiedz

    Dziś przerobiłem konsole z LT 1.91 do LT 2.0 . Ale co nagram płytę zainstaluje to pokazuje mi komunikat : Płyta nie jest obsługiwana.

    Wiem że MS coś namieszał ale żadna gr z AP 2.5 mi nie działa na dysk się instaluje płytę widzi tylko podczas startu gry to się pokazuje.

    Czy można sprawdzić czy faktycznie koleś co mi wgrywał LT 2.0 wgrał czy jest nadal LT 1.91

    Robiłem te cuda z penem i programem horizon i nic. Może robię coś źle
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jedyna opcja potwierdzająca wgranie lt 2.0, to odpalenie gry xgd3.
     
  4. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to niemozliwe ale powinny ci grac , wrzuc najpierw pierwszy tittle update z modern warfare 3bo dzieki temu odpala inne gry cos tak pisali ale takie jest potwierdzenie zeby grac , czy robiles dokladnie wedlug poradnika http://xboxforum.pl/iso-i-jtag-f10/...-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html

    aha i drugie po przerobce musisz wyzczyscic cache i zrobic reset system storage za pomoca kodu w poradniku jes bo to rozwiazuje wszystko.

    albo moze masz zle wgrana przerobka ale nie jestem pewien ale tak to wyglada u ciebie.czy naped nie jest wymieniany spoofowany?
     
  5. roberto1977

    roberto1977 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisałeś coś o resecie systemu jak to się robi wystarczy wyłączyć xboxa czy jesio jakiś kod potrzebny -możesz wyjaśnić bardziej

    A żeby Było śmieszniej sprawdziłem konsole w Xval 2.0 - no i mam komunikat-Failed AP25 Challenge Masakra o co chodzi czy mam złe tablice AP czy bana ?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Znaczy że masz oflagowaną konsole.
     
Wczytywanie...

Poleć forum