1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czy mój x ma bana ?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OZKAN, Sierpień 22, 2009.

  1. OZKAN

    OZKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sprawdzić czy x ma bana ?
    Jak chcę połączyć się z xlive to niby sie loguje. Nieotrzymuje zaporoszen od przyjaciół ani nie moge ich wysyłać tylko udało mi sie wysłać jedną wiadomość do znajomego on wysyłał do mnie z 5 i zadna nie doszła. Dlatego pytanie brzmi jak mam to sprawdzić !? ps. neta brałem bezposrednio z modemu wszystko pokazywało że jest ok a jak próbuje wejsc to nic z tego.:ban:ban:ban:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak ci się udało wysłać wiadomość to na 100% nie masz bana.
     
  4. OZKAN

    OZKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie odpalilem konsole i widze zaproszenia i wiadomosci... ale jak robie reloga i chce zrobic nowe konto to nadal niemoge sie połączyć ms kaze mi spróbować później i później. Kupiłem dzis konsole i wolałbym własne konto niz grac na czyims miał ktos z was podobny problem, ?
     
  5. Vesiv

    Vesiv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przelacz w ustawieniach konsoli kraj z Polski np. na uk czy usa.
     
  6. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Hehe ozik montuj tego Liva bo trza w coś popykać :D
     
  7. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie masz bana tylko zle coś podłączasz , gdybyś miał bana to przy testowaniu połączenia lub próbie połączenia z live wyskakiwał by ci komunikat o błędzie
     
  8. kitanek

    kitanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja dzwoniłem na infolinie wywiad jak na komisariacie i po 15 minutach wywiadu gdzie mieszkam itp powiedzieli ze mam gwarancje do 2011 na ile procent jest pewne ze nie mam BANA bo chciał bym się podłączyć i kupić sobie gierkę arcade.
     
  9. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jesli na infolinii Microsoftu mówią Ci, ze masz gwarancje do 2011 to na 100% nie masz bana.
     
  10. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
  11. kitanek

    kitanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak ale czytałem kilka postów że niektóre osoby dzwoniły i że mają gwarancje a po podłączeniu okazało się że mają bana wiec teraz jest ryzyko bo w czasie fali podłączyłem gdzieś 11.2009 z iXtreme 1.4 żeby zaktualizować i później po odłączeniu od neta wgrałem iXtreme 1.61 i już nie podłączałem mam napęd samsung zespoofowany na liteona bo takiego miała wcześniej konsola ale zamierzam teraz wymienić z powrotem na liteona i wgrać iXtreme LT
     
Wczytywanie...

Poleć forum