1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czy nagram grę moją NAGRYWARKĄ ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PidzamaSGaming, Listopad 11, 2013.

  1. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Witam
    Od razu mówię ,że mało wiem o Lt +3.0.
    Otóż myślę nad przeróbką mojego Xboxa pod Lt+3.0 i mam 2 pytania:
    1.jak sprawdzić czy moją LAPTOPOWĄ NAGRYWARKĄ będę mógł nagrać ... cokolwiek ?
    2.Czy ogólnie rzecz biorąc GTA V da się nagrać bez iHasa ?

    Proszę o szybką pomoc.

    EDIT.
    Napęd to PLDS DVD-RW DS8A8SH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    1. Nagrać grę.
    2. Da się, jednak gdy gra nie jest nagrana ihas-em to odpada multi

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  4. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Chodzi o to ze konsoli nawet nie mam przerobionej i mysle czy jest sens przerabiania jej, jak sie okaże ze nagrywarka nie spełnia wymagań.
    Chodzilo mi bardziej o jakis program sprawdzający nagrywarke...

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Takowego nie ma. Jeżeli masz kolegę posiadającego przerobionego X-sa to nagraj jakaś grę XGD 3 i jak zadziała to się nada

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Niestety, takowego nie mam :(

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    No to raczej nie sprawdzisz. Ew. nagraj grę i jeżeli wszystko pójdzie ok to powinna być ok. Tak czy siak polecam kupno X-sa

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  8. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    1.Co masz na mysli "jak wszystko pójdzie ok" ?

    2. Chodzilo ci chyba o iHasa, a nie o X-a

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A na XBL chcesz grać?

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  10. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Tak, ale na oryginałach, na piratach tylko SP
    A co?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    To nie ma znaczenia, jak przerobisz to nawet za granie na oryginale możesz dostać bana

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  12. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    A z iHasem?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dokładnie, to bez różnicy.
    Jak chcesz grać na kopiach na xbl to najlepiej nagrywać ihasem

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  14. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Ihas zmniejszy ryzyko bana, jeżeli odpalisz multi na piracie.

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  15. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Hmmm, w moim przypadku to malo opłacalne... No coz dzieki za pomoc ;
    Moj kolega ma przerobionego Xboxa, moze ma akurat Lt i iHasa, popytam sie go, moze mi go uzyczy....
    Jeszcze raz dzieki wszystkim :)

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum