1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić , czy wgrany jest XBR ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Leon_S_Kennedy, Lipiec 9, 2010.

  1. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam . Mam nową konsole , przerobioną , kazałem znajomemu wgrać do niej xbr , jak sprawdzić , czy zostało to wgrane bo narazie nie mam z nim kontaktu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Ściągnij jakiegoś dasha typu Xex loader, w wersji na CD, wypal to na CD i uruchom w konsoli. Jak pójdzie to masz xbr, jak nie to nie :)


    PS.
    Był przedemna szybszy, post do wywalenia.
     
  5. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czy przypadkiem dzięki xbr nie mogę odpalać gier bez potrzeby wkładania płyty ?
     
  6. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pisze żebym wyczyścił płytę szmatką , chociaż świeżo nagrana
     
  7. xbox360maniak

    xbox360maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przypadkiem mozesz ;) i zazwyczaj dlatego ludziska zawracają sobie tym głowe żeby nie nagrywać gier na płytki i grać prosto z dysków.Dzięki Xbr konsola widzi wszystkie dyski i każdej pojemności ;)

    Ps. Edytuj posty zamiast pisać jeden po drugim
     
  8. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    wlacz konsole poprzez nacisniecie przycisku eject - jak ci wyskocza "rozne cosie" to znaczy ze masz - i mozesz szukac freestyle dasha by go wgrac - ale to przez CD jak to wyzek koledzy napisali.
     
  9. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    jak włączam przez przycisk eject (czyli wysuwanie tacki) nic sie nie pokazuje , włącza się normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum