1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić czym mam przerobioną swoją konsolę?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marchewa005, Grudzień 14, 2011.

  1. marchewa005

    marchewa005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jw. - kupiłem już przerobioną i nie wiem czym przerobiona jest ma konsola.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pewnie masz przeróbke Ixtreme LT... Musisz wkładać płyty do napędu aby grać ? Aby sprawdzić jaką masz przeróbke to nie idzie jedynie gry jakie się na niej odpalają...
    Gry z XGD2 - Starsze LT
    Gry z AP25 - LT+1.9
    Gry z XGD3 - LT+2.0
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    My też nie wiemy. Zapytaj osoby, która przerabiała.
     
  5. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spróbuj najnowszą aktualizację dasha zainstalować z pendrive; prawdopodobnie nie zainstaluje się poprawnie i otrzymasz kod błędu opisany jakimś tam ciągiem znaków; to będzie oznaczało że masz przeróbkę.
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    i to konsola do reflasha... najlepiej jakąś starsza gre xgd2 spróbować , jak ruszy to przerobiona, i się pokaże obrazek z gry i play game
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Czemu do reflasha?? Nowy dash nie usuwa przeróbki a wątpię że koleś ma niższą niż LT 1.9
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak się nie będzie chciał dash wgrać czasami tak bywa przy lt 1.9-2.0 i będzie trzeba bawić się w orginalne fw i póżniej dash i lt 2.0 .może mieć też lt
     
  9. gizberntychy

    gizberntychy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,jestem świeży i nie oblatany w temacie x boxa ale mam pytanko,mam przeróbkę LT2.0 i jakiegoś starszego dasha czy w związku z przeróbka mogę zaktualizować system konsoli?bo podobno moze dash spowodowac jakies problemy prosze o info,pozdrawiam
     
  10. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jeśli masz LT 2.0 i wszystko gry działają normalnie to nie ma sensu.Jeśli chcesz mieć nowego dasha to szykuj się od razu na LT3.0.
    Nowy Dash = LT 3.0
     
  11. wrongad

    wrongad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    u mnie po dokonaniu aktualizacji LT1.9 wykonanej z płyty z oryginalną grą, w trakcie wystąpił błąd, po któregu usunięciu i dokończeniu instalacji updatea straciłem możliwości odpalania kopii zapasowych (oryginały działają), ale może ktoś wie:
    Czy można jakoś powrócić do stanu poprzedniego poprzez wgranie samego hakowanego firmware albo poprzez opcję "Delete System Update" uruchamianą kodem z dasha konsli (X LB RB X LB RB X),chyba aktualizacja systemu z płyty z grą nie ma dostepu do pamięci flash napędu?) czy jednak niezdbedny jest nowy flash napędu i cała procedura z tym związana, i nie ma od tego ucieczki ?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie da sie nic zrobic tylko ponowny flash
     
Wczytywanie...

Poleć forum