1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzic dash?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dylek82, Kwiecień 6, 2012.

  1. dylek82

    dylek82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    oddalem xb do serwisu by wgrali mi najnowsze oprogramowanie tak aby szly ost. gry, Niestety probowalem juz kilka razy nagrac fife 12 i nic z tego nie odpalaja(dodam ze probowalem nagrywan nowa metoda,przy nagrywaniu gier typu fifa11 nigdy nie mialem zadnych problemow).
    Kupilem nowa Call of duty MW3 i gra odpalila, konsola sama sie aktualizowala.Sprobowalem ponownie nagrac fife12 i dalej nic z tego,po za tym zadna z moich wczesniejszych gier nie dziala na przerobionej konsoli(fifa 11, mw2).

    'Czy macie moze jakis pomysl, co moglbym zrobic?
    W jaki sposob moge sprawdzic jakiego mam dasha(co mi zainst. w tym serwisie)?

    Z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego Dash'a miałeś wcześniej? Być może aktualizacja usunęła ci LT. Dash'a sprawdzasz w "Informacjach o konsoli".
     
  5. dylek82

    dylek82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki ale stosowalem juz ta metode, i dalej nic, dodam tylko ze mam dasha 2.0.13599.0 czyli LT.2

    niestety ale nie wiem co mialem wczesniej, sprobuje ponownie nagrac i zobacze, ale dziwne jest to ,ze wczesniejsze gdry mi nie dizlalaja-Pojawia sie napis"jesli chcesz zagrac to wloz dysk do konsoli?????
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W serwisie wgrali ci OFW lub aktualizacja usunęła ci przeróbkę. Udaj się do nich jeszcze raz i niech to sprawdzą.
     
  7. dylek82

    dylek82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki

    EDIT:

    czy moge z tym zrobic cos samemu, gdyz mieszkam w Szwecji,gdy oddam im konsole to 2tygodnie z glowy.

    chyba masz racje gdyz stare oryginalne gry smigaja jak trzeba
     
Wczytywanie...

Poleć forum