1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić gre? Cały czas złe płyty!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateo55, Styczeń 3, 2011.

  1. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Juz normalnie mnie kurw*** łapie! Sciągałem 3 razy NFS i za kazdym razem to samo!! niby mam przeróbke LT+ płyty nagrywam wkładam do konsoli i OTWÓRZ NAPĘD !! nie wiem co robic zepsułem 5 płyt !! co to może byc ? może ktoś mi powie jak sprawdzić obraz tej gry tzn przez abgx? Ale śiągałem wersje niby gotowe do nagrania? prosze pomozcie i wrzuce jak coś screeena gry ..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ustawiasz autofix na level 3 i sprawdzasz gre. na jakich plytach nagrywasz? jakim programem? pamietaj ze musza byc DVD+R DL.
     
  5. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    IMG płyta: verbatim
     
  6. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na jutro będe miał assasina nowego co gosciowi chodzi na LT+ jezeli nie pojdzie wioze do goscia tego co przerabiał a jezeli tak znaczy ze 3 wadliwe gry NFS
     
  7. krystiano46

    krystiano46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przepusc gre przez najnowszy abx 1.0.5
     
  8. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1688
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Niby masz błędy CRC na obrazie. Pobierałeś grę z pewnego źródła? (Co by wyglądało na to że błąd leży po stronie obrazu gry..)
     
  10. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Te 4 punkty oznaczaja zawsze ze cos jest nie tak w 100% tak? ale podobno u nitktorych chodzi gra z takim czyms.. ?
     
  11. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    U mnie taki obraz lata. Ixtreme LT+ v1.1 i dash 2.0.12611. Nie bardzo wiem od czego to zależy że jednym działa, a innym nie. Dodam że mam bana na konsoli więc to może przyczyna działania :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum