1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić grę przed wypaleniem?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gulon, Październik 13, 2009.

  1. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kiedyś ściągałem sobie burnouta ale później miałem format systemu i takie tam przygody. W efekcie zapomniałem czy mi się ta gra ściągneła do końca czy nie.
    Mam dwa pliki:
    rnt-bpub.dvd
    rnt-bpub.000
    Ten drugi zajmuje 7,29GB

    Zmieniłem ręcznie rozszerzenie tego pliku na .iso i kiedy wchodzę w to winrarem to widzę, że są katalogi i w folderze video jest kilka małych plików i 2 duże:
    VIDEO_TS.VOB - 2 162 688
    VTS_01_1.VOB - 2 226 176

    Jak można sprawdzić czy ta gra jest prawidłowo ściągnięta bez wypalania płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    wyglada to jakby ten drugi plik byl partem jakiegos innego
    sprobuj przepuscic przez ABGX, ale iMO sciagnij od nowa.
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nic nie ściągaj, przepuść sobie ten plik z 000 przez abgx, a później nagrywaj plik .dvd
     
  5. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
  6. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale zmienić jego nazwę ręcznie na iso czy zostawić te 000 ?
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok - dzieki - zmieniłem jednak nazwę na .iso i wynik z tego programu jest że wszystko ok - więc wypalam - napiszę później czy działa.


    GRA DZIAŁA!
     
  9. szczyglo.

    szczyglo. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pliki iso ma rozszerzenia .iso ; .360 ; .000 Nie ma potrzeby zmieniać z .000 na .iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum