1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić ixtreme LT1.1

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez charlie15p, Czerwiec 19, 2010.

  1. charlie15p

    charlie15p Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Jak sprawdzić że sie ma przeróbkę ixtreme LT 1.1 jeśli sie nie ma żadnej gry narazie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie sprawdzisz bo LT odpala wszystkie kopie jak np 1.61 NS. No jedynie MRA ;]
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Co tu sprawdzać? Wyjdzie w praniu. Musi wszystko łykać :D
     
  5. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Siemka
    Może zadam głupie pytania :
    1.Czym się różni ixtreme 1.61 od ixtreme lt?
    2.Czy w obu tych przypadkach trzeba sprawdzać te całe WAVE?

    Wiecie, nie jestem specem tym bardziej że zakupiłem x'a niedawno ;)
    Jeśli ktoś byłby miły udzielić odpowiedzi na moje pytanie to dzięki ;)
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ix LT odpali wszytsko i jest podobno niewykrywalny
    ix 1.61 tylko wave 4,5,6 i jest wykrywalny
     
  7. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A jeśli ściągasz kopie zapasową gry z jakieś stronki to musi być napisane że to jest wave (4,5 czy 6 itp.)
    czy wykrywasz to abgx'em czy innym programem?
     
  8. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jak przepuścisz obraz gry przez abgx360 to ci tam sam wykryje jaki wave ma gra. Jeśli będzie za niski to w przypadku ustawienia auto fix na level 3 sam ci poprawi do odpowiedniego wave.
     
Wczytywanie...

Poleć forum