1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzic jaka mam przerobke bez rozkrecania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kalkam, Marzec 4, 2011.

  1. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    Siema wogole da sie tak? bo podejrzewam ze nie mam LT+ a bede musial wgrac :) to powiedzcie jak wiedzie


    Z góry Dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    :( nie rozumiem a inaczej sie nie da??
     
  5. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Musisz nagrać płyke najlepiej jak chcesz sprawdzić czy masz LT+ to gre np AC:B NFS:HP czy Fable III przerobić na AP 2.5 pójdzie masz LT+ nie pójdzie to pech i masz prawdopodobnie flage , poczytaj trochę takie tematy już były
     
  6. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    1. nie umiem nagrywac gier 2.nie gram na XBL ale mi NFS HP nie dziala
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    1. To się naucz jak chcesz piracić albo jak nie umiesz to wydaj 200zł i kup sobie ( poczytaj na pewno znajdziesz podpowiem NFS :HP ci nie działa na 99.99% bo nie nagrałeś pod LT+ z patchem AP 2.5 poczytaj google są za darmo ) \
    2.Dobrze bo jak się przerabia to na ogół się nie powinno grać albo się liczyć z tym że się złapie bana
    3. Tak jak wyżej nagraj z patchami AP 2.5 google jak nagrać cię z AP 2.5 i szukaj znajdziesz patche do tego musisz przepuścić ABG 1.0.5 i girata powinno iść
     
  8. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    Dobra,to ja poprostu tego HP porzycze od kumpla :) a jak nie zadziala to musze wiedziec np. czy mam Xtreme czy iXtreme np 1.6
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak nie zadziala to bedziesz miał oflagowana konsolke.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum