1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzic jaka mam przerobke?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ponczo24, Marzec 20, 2012.

  1. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej kupilem przerobiona konsole xbox niewiem jak jest przerobiona jak to sprawdzic mam kilka gier co chodza shift jak to sprawdzic?czy mozna samemu przerobic konsolke na lt..2.0 lub lt.3.0?ktora przerobka najlepsza zeby wszystkie gry chodzily prosze o pomoc jestem zielony:fatigue:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak możesz samemu przerobić. Na forum jest dużo poradników, przykłady podał kolega wyżej.
     
  6. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Model nagrywarki: Liteon iHAS y24-xx B (y= od 1 do 6, zależnie od modelu, x to dowolne liczby, nie mają większego znaczenia)
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mam inna to tez mozna?a jak nieznam kodu seryjnego napedu bo mam tylko z numerem seryjnym xbox 360
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można lecz gry nie będą się instalowały na HDD i możliwe będą "ścinki" podczas gry. Klucz napędu sczytuje się tak jak w poradniku, który wstawiłem ja w 1 poście i kolega wyżej.
     
  10. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam konsole elit 120 giga
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz koniecznie sczytać klucz napędu, jak w poradniku i dopiero wtedy flash'ować. Możesz nagrywać zwykłą nagrywarką, tylko że gra nie będzie kopią 1:1 (mniejsze bezpieczeństwo na Live'ie, zacinanie konsoli, brak możliwości instalacji gier XGD3 na dysku przy Dash'u wyższym od 13604).
     
  12. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a po plycie z gra mozna poznac jaka wersja przerobki?
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kiedy kupiłeś konsolę?
     
  14. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tydzien temu ale uzywana kupilem z 2008 roku jest 120 giga elit co potrzebne zeby zczytac numer seryjny mozna zczytac przez kabel od internetu?co trzeba miec zeby zczytac ten numer?
     
  15. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz zczytać key napędu w podanych poradnikach jest podane jak to zrobić. Zczytuje się go przez połączenie napędu do pc i odpowiednie programy
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz mieć USB Probe.
     
  17. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  18. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak przerobie to wgram lt.3.0 i beda dzialac wszystkie gry?a bede mogl nagrywac na laptopie?
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak bedziesz mogl nsgrywac na lapku, lecz nie zainstalujesz gry na hdd konsoli.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  20. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    beda dzialac normalnie?
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak bedą ale z płyt...nei bedziesz mógl zainstalować na dysk oraz bedziesz niebezpieczny na live
     
Wczytywanie...

Poleć forum