1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzić jaka przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hubixmaster2, Maj 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hubixmaster2

    hubixmaster2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy można sprawdzić jaką mam przeróbkę xbox 360 ???? jeśli tak to jak????
    jeśli się nie da to może ktoś będzie wiedział jaką mam po tym co napisze
    mam xbox 360 elite przerobilem ja 14 grudnia 2010r i aktualnie moge grać we wszystkie nowe gry
    ( z tego co slyszalem ze jak za stara przerobka to nie pujda nowe gry) dodam że chodzi mi Crysis2, AC2, CoD black ops, NFS hot pursuit czyli nowe gry tylko AC2 dawno wyszedł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli działa ci hot pursuit to masz albo lt+ albo samsunga i lt
     
  4. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hot posuit chodzi reszta nie ; /

    Czyli co to znaczy bo ja mam taki przypadek ze hot porsuit chodzi a reszta gier (Call of Duty Black Ops I Assassin's Creed BrootherHood) nie chcą :(Co mam zrobić zeby chodziły i od czego to jest .. ?;> POMOCY!!!
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    raz piszesz że black ops ci chodzi, za chwilę że nie chodzi. Zdecyduj się. Na pewno masz LT. A gry które nie chodzą to wina niepatchowanych obrazów, a nie przeróbki. Poszukaj na forum tematów o grach z AP.25 to wszystkiego się dowiesz
     
  6. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoc

    Widze że masz duże pojęcie a tym a mógł byś mi powiedziec jak co zrobic krok po kroku bo na Assassin's Creed Brotherhood zmarnowałem jakies 6 płyt : ((( a bardzo bym go chciał tak samo jak Black Ops .. mógł bys mi napisać krok po kroku jak to spatchować Z góry dzięki ;P I pozdrawiam!
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    wszystko masz na forum. Skorzystaj z szukajki i czytaj. To nie jest indywidualny koncert życzeń. Te wiadomości są na forum od dawna. Trzeba tylko ruszyć tyłek i sobie poszukać
     
  8. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    : ?

    Toć szukałem tego jak po******; / I gówno tam pisali .. wyje*ałem na to 6 płyt i jestem WSCIEKŁY bo specjalnie dla 1 gry(AC:B) kupiłem tego X'a
     
  9. Richard

    Richard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wskazówka:

    Poczytaj o ABGX360, potem wpisz w wyszukiwarce nagrywanie płyt i po godzinie wszystko będziesz wiedział :)
     
  10. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki masz dash?
    Trzeba dobrać odpowiedni patch do dasha.

    Musisz też wiedzieć jaką masz wersje gry.
    Najlepiej pokaż log z Abgx. Jak nie znajdzie w gry w bazie to będziesz mieć Russound, jak będą błędy to będzie obraz spolszczony domowymi metodami, a jak log będzie czysty wydanie scenowe.

    Skoro tak ci zależy na ACB to kup ją w sklepie i nie będziesz musiał zastanawiać się na zabezpieczeniami xboxa.
    Dla jednej gry możesz się chyba tak poświecić.
     
  11. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co jest grane .. ?

    Czytałem musi być wszystko zielone i tyle ;] a poza tym nie rozumiem 1 rzeczy dlaczego Hot Porsuit chodzi a Assassins Creed BrootherHood nie ?
     
  12. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wszystko zielone - To działa tylko jak masz najnowszą przeróbkę i najnowszy dashboard.

    Podaj wersje dashboardu oraz log z abgx po skanowaniu ACB, to się wszystko wyjaśni.
     
  13. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gadu

    okej to moze wymienimy sie numerami gadu tam będzie lepiej i sie dogadamy co ? pisz na nr 13802970 Pozdrawiam!
     
  14. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pisz na forum, to w przyszłości ktoś może z tego skorzysta.
     
  15. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej to tak

    I tak w ogóle to mam przeróbkę LT+ Bo Hot porsuit przecież chodzi .. NO i dasbouard ten też chyba najnowszy 2.0.12625.0

    A ten log z ABGX360 musze podac ci jutro bo przez przypadek usunąłem Assassina z kompa i teraz sciągam na nowo jutro po szkole zrobie .. i wstawie go tutej tak jakoś o 15:00
     
  16. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mój boże ... wiesz co to edytowanie postów ? ;< taka seria powinna być nagradzana... ale do rzeczy z tego co kojarzę to najnowszy dashboard to 2.0.13999 więc jeżeli go nie masz to musisz go wgrać a jak zgaduje usunie przeróbkę
     
  17. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja słyszałem ze gra na LT+ plus najnowszy dashboard to gry z ap 2.5 w ogóle nie będą chodzić ; /
     
  18. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Najnowszy dash 13599 plus LT 1.91 i chodzą wszystkie
    I tyle w tym temacie
     
  19. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na przeróbce LT+ 2.0 też będzie wszystko śmigać .. ?
     
  20. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No a jak myślisz, po co jest tworzona?
     
  21. omnix7

    omnix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No jo ale na LT + też mialo wszystko chodzić a mi nie chodzi TO CO JEST GRANE ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum