1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić jaką wersje przerobienia konsoli posiadam??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skull73PL, Grudzień 10, 2010.

  1. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka jestem nowy :D
    Mam pytanie jak mam sprawdzić jaką wersje mam przerobienia konsoli ??? IXtreme 1.6 czy jaki???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Włożyć gry z różnymi wave i zobaczysz do którego numerka dojdziesz.
     
  4. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem za bardzo o co chodzi możesz dokładniej ; D
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Gry mają różne zabezpieczenia "WAVE" , nie mówię teraz o jeszcze jednym - AP2.5.
    Przepuść grę przez program ABGX i zobacz z jakim WAVE gry Tobie chodzą.
    W końcu trafisz na numerek który nie będzie się chciał uruchomić na Twojej konsoli.
     
  6. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    A kiedy konsola była przerabiana?
     
  7. j.jacek

    j.jacek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Podepnę się do tematu,mam napęd Hitachi,przeróbka w tym roku ,koniec czerwca i pytanie jaki może być IXtreme ???
    Pozdrawiam
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Raczej LT.
     
  9. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem kiedy ponieważ konsolę dostałem z ANGLII i nie wiem jak kiedy :/ ale data wyprodukowania 2009-02-05 wersja HDMI chyb a premium :D
     
  10. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jak nie wiesz kiedy była przerobiona to nie sprawdzisz bez podłączenia napędu to kompa.
     
  11. j.jacek

    j.jacek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    igorro
    Dlaczego tak sądzisz że to LT a nie Xtreme ?,a nie napisałem wcześniej ze ta konsolka to 1 wersja z hdmi czyli staruszka,przerobiona dopiero po 2 latach
    Pozdrawiam
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Ponieważ w tym roku zazwyczaj instalowali LT, Dopiero teraz wyszedł LT+
     
  13. j.jacek

    j.jacek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo dziękuje szanownym moderatorom za zainteresowanie,ale powiem szczerze że ja już zgłupiałem,cały czas sądziłem ze Lt był zarezerwowany tylko dla Liteona i Benqu.Nawet na Alledrogo są aukcje modyfikacji napedu konkretnie Hitachi,i nie ma tam mowy o Lt.
    Bardzo przepraszam za takiego małego OT.,poprawię się na przyszłość
    Pozdrawiam serdecznie
     
  14. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Hehe...kurcze sorry za wprowadzenie w błąd ale zapomniałem ze na hitachi nie ma LT:D Jak hitachi to pewnie masz ixtreme 1.51
     
  15. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to już nie wiem jak mam sprawdzić....

    czy co mam zrobic

    /Nie pisz posta pod postem! Masz funkcje "edit" - Dymek
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak hitachi to najnowszy do niego to ixtreme 1.51. Ale data produkcji wskazuje ze powinien byc Liteon v1. Wiec sprawdz dobrze czy to hitachi i czy masz z tylu MFR Date czy Service Date.

    Tu masz podpowiedzi co do wave:
    http://xboxforum.pl/oprogramowania-...ox-360-z-wave-i-z-grami-z-xbox-1-a-63156.html

    I dla wszystkich do wiadomosci - WAVE TO NIE ZABEZPIECZENIE! Mianem Wave okresla sie wielkosc partycji z update. Ixtreme sprawdzalo te wielkosci i jesli ktoras byla nie taka to nie pozwalalo odpalac kopii.
     
  17. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki a czy wersja przerobie nia konsoli ma wpływ jak nagrywać gry patchować??
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak. Ale jesli hitachi zamontowany fabrycznie i ma 1.51 to kazda Ci pojdzie. Wiec posprawdzaj to co podalem wyzej.
     
  19. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie musze patchować Mam na dysku COD BLACK OPS .ISO PŁYTE 8,5GB VERBATIM nagrwam przez imgBURN i co wystarczy bez patchowania i innych pierdół?
     
  20. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli masz hitachi i ixtreme 1.51 to tak.
     
  21. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem włąśnie. Włóżyłem płytę do napędy i pjawilo sie w MENU zagraj i to okienko w NFS HOT PURSUIT kliknalem A chwile czarny ekran a po okolo 10sec Komunikat " Nie można rozpoznać płyty Aby uzuskać pomoc przejdź na stronę www.xbox.com/support." O CO MOŻE CHODZIĆ Nagrałem w imgBurn tak jak w poradniku na stronie. SPRAWDZIŁEM JAKI MAM NAPĘD TO JEST: BENQ VAD6038 PHILPS & LITE-ON DG-16D2S NIE WIEM KTORY DOKLADNIE TAKI BYL OPIS POD ZDJECIEM http://img378.imageshack.us/img378/1561/360drivesuq8.jpg ten ostatni po prawej mam
     
Wczytywanie...

Poleć forum