1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzic jaki mam naped? // iextreme 1.51 ban na konsoli czy pogram w nfsa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BroVar, Listopad 25, 2010.

  1. BroVar

    BroVar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Jak sprawdzić jaki mam napęd?

    Data produkcji to : 2008-07-18

    Użyłem opcji szukaj, ale taka fala tematów była ze sam się pogubiłem, dlatego proszę kogoś obeznanego o szybka odpowiedz.

    I drugie pytanko, posiadam iextreme 1.51 ban na konsoli czy pogram w nowego nfsa z ap 2.5?
    Zawsze patchowalem na wave2 i wszystko śmigało, jak to się teraz ma?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    LITEON 74850C

    Bez wgrania LT+ nie pograsz w nowe gry z AP25
     
  4. BroVar

    BroVar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem.
    A nie wiecie czy ktoś się za to wziął i będzie w najbliższym czasie taka możliwość?
     
  5. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    właśnie "ktoś" się wziął i wypuścił fw LT + już jest możliwość.
     
  6. Dzozefo

    Dzozefo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. BroVar

    BroVar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardziej mi chodzilo o to czy nie wyjdzie jakis nowy mega 360wavespatcher z funkcja omijania tego AP25
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?


    Tylko LT+
     
Wczytywanie...

Poleć forum