1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić jaki napęd posiadamy w konsoli ?

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez offtopic, Grudzień 26, 2008.

  1. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    [​IMG]

    Zdejmujemy przedni panel i w otworze pod napisem 360 powinny być kabelki:

    [​IMG]


    1. Toshiba-Samsung TS-H943A fw. MS25, MS28: 2 kabelki - czerwony i czarny
    2. Hitachi-LG GDR-3120L rev. 46DH, 47DG, 47DJ, 59DJ ,78FK, 79FL, 79FK: Widoczny jedynie czarny plastik
    3. BENQ VAD6038 fw. 64930C, 62430CR: 2 kabelki - białe
    4. Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C: 2 kabelki - żółte [montowane od MFR Date: 2008-04-26]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. inteligo

    inteligo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Plymouth / Lublin
    Ja mam pytanko nastepujace:

    gdzie mozna znalezc wersje napedu hitachi ? chodzi o te 46, 47, 58 lub 78

    gdzie to moge dokladnie znalezc, poniewaz dzisiaj bede bral sie za HITACHI i niechcialbym niczego zepsuc :D
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wersja napisana jest na naklejce informacyjnej:

    [​IMG]

    Na zdjęciu wersja 46.
     
  5. KikU PL

    KikU PL Guest

    Jeszcze kolego zapomniałeś o wersji 79, która jest najtrudniejsza.
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a można jakoś to sprawdzić bez zdejmowania przedniego panelu?
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A co ci szkodzi zdjąć przedni panel?
     
  8. xCinek

    xCinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    tylko nie zdejmuj go wciskając palce w okienko od portu usb, bo pewnie wyrwiesz sprężynke i już nigdy sie nie bedzie zamykać sama :D

    odwróć x'a do góry nogami i pchnij mocno dwoma kciukami, zejdzie bez żadnego problemu
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak się wyrwie te sprężynkę to da się ja włożyć z powrotem wiec to żaden problem.
     
  10. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak rozpoznać konkretny model LITE-ON-a? Również znajdę wszystko na napędzie?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  12. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    zdjęcia przedniego panelu to kwestia 20 sekund.
     
  13. mineral

    mineral Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem, bo według tacki mój napęd to Benq, jednak gdy ściagnalem panel zgadza mi się z pkt drugim czyli:

    Hitachi-LG GDR-3120L rev. 46DH, 47DG, 47DJ, 59DJ ,78FK, 79FL, 79FK: Widoczny jedynie czarny plastik

    czym się kierować?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co za różnica jaki masz naped, ważne że działa. Po tacce wyszło ze benq to masz benq/lub liteon
     
  15. mineral

    mineral Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiście to info potrzebne mi do przeróbki:yeye:
     
  16. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  17. iksmen

    iksmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Od tego napędu zależy czy da sie konsole przerobić ta? ; d
     
  18. KUBAA9

    KUBAA9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam w moim xbox 360 arcade naped samsung przerobiony, konsola została wyprodukowana w 2008-08-05 i juz raz wymieniałem ten naped lecz wciąż nie chodzi za dobrze i mam takie pytanie czy powinienem mieć LITEON zamiast samsunga aby dobrze chodził bo z tego co widze naped samsung nie był wkładany do arcade
     
Wczytywanie...

Poleć forum