1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić jakie jest LT w konsoli?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez blaza522, Kwiecień 27, 2012.

  1. blaza522

    blaza522 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak moge sprawdzić jakie mam LT?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jakie gry chodzą / kiedy przerabiałeś ?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Płyta z grą i wkładasz w napęd. Data przerobienia konsoli?
     
  5. blaza522

    blaza522 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam Cod:MW3,Fife 12 , Fife Street. Wczoraj próbowałem nagrać Mass effecta 3 i konsola go nieczytała
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak mw3 działa to 2.0 albo 3.0
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę z Call of Duty do napędu, przepuść przez abgx'a i sprawdź, jaki jest komunikat o "Topologii".
     
  8. blaza522

    blaza522 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    topologii pokazują się na zielono
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. blaza522

    blaza522 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale na początku świeci sie komunikat na czerwono i coś o LT+2 piszą i że zamała płyta
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. d.chmielewski

    d.chmielewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem szczesliwym posiadaczem x'a 360 i mam problem ze nie wiem jakie posiadam lt i czy to lt czy cos innego.
    nie wiem kiedy byla przerabiana poniewaz odkupilem od kolegi ktory tez tego nie wie.
    dzialaja m.in gry: COD MW, GTA 4, Fable 2, fifa street 3, ufc 2009.
    z gory dziekuje za odpowiedz
     
  13. Bongas

    Bongas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez nie wiem jakie mam lt :/ ale chodza mi szystkie nowe gry AC3, GTA V, Grid 2, Call of Duty: Black Ops II moj dashboard 2.0.16202.0 konsole przerabialem w zeszlym roku w okolicy kwietnia
     
Wczytywanie...

Poleć forum