1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dukez, Luty 26, 2008.

  1. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem jak w temacie, mianowicie może trochę opowiem o tym x360'ce to ktoś mi doradzi jak tego sie dowiedzieć. Mianowicie kupiłem używanego premiuma, a nie od właściciela koleś prowadził komis czy lombard no nie ważne. Facet twierdził że xbox 360 nie ejst przerobiony bo sprawdzał z piratami i nie działały. A tu ja juz ściągnąłem Assassins Creeda (spatchowany pod iExtreme) i gra się włączyła i tu moje wielkia niespodzianka :) I nie wiem właśnie czy konsolka ma np iExtreme 1.4 czy cos innego? Ale bo je się po banie przekonać. A w ogóle dodam że poprzedni właściciel chyba grał na LIVE tak by z jego profilu wyglądało ale pewny do tego nie jestem. Gry spatchowane bez problemu chodzą na konsoli a nie spatchowanych aby sprawdzić nie mam :) A i jeszcze dodam że zanim zagrałem w pierwszą grę to podłączyłem do neta i zrobiłem konto na Xbox live pościągałem dema i nie było bana żadnego, ale płyty w napędzie też żadnej nie było, więc nie wiem jak to zinterpretować.

    Proszę doradźcie jak sprawdzić czy konsola ma iExtreme 1.4 czy coś innego COD4 czeka :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    po marketplace mozesz chodzic nawet z przerobka Xtreme bo za to nie banuja. Banuja za granie przez XBL ja ostantio nawet na Xtreme aktualizowalem piracka gre 8) A co do twojej przrobki to sciagnij cos bez stealth patcha i zobacz czy ruszy, jak nie ruszy to wiesz jaka masz przerobke jak ruszy to masz xtreme


    pozdro
     
  4. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Sprawdzić się nie da inaczej jak ściągnąć grę bez Stelach Patch. I zobaczyć czy odpali jak nie odpali to nie masz iXtreme.
     
  5. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Właśnie jeżeli się nie włączy bez patcha to znaczy że MAM iExtreme. Dobrze rozumiem? Ale w ogóle może ktoś polecić jakąś grę BEZ patcha bo na razie mam 5 5 gierek i wszystkie mają :)
     
  6. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Wstawiłem Torrenta w dziale Download jest FNR 3. Jest bez Stelach Patch pobierz sobie i już :)
     
  7. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Kurde a może sflaschować jeszcze raz ten napęd Hitachi flashem iextreme 1.4? Bo już nie wiem bo nie chce bana. Bo ta konsola chyba nie ma bana skoro podłączyłem do xbox live i zrobiłem normalnie konto no nie?
     
  8. ADAMO

    ADAMO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    gra z ixtreme ci chodzi wiec sciagni wersje bez pacza:) (xtreme) jak ci pujdzie ta bez pacza to masz xtreme jak nie to ixtreme
     
  9. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Wszytko jest objaśnione!!! Ściągnij grę z DOWNLOAD jest tam FNR 3 bez Patcha i problem z głowy!
     
  10. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Już się ciągnie :)

    PS A jeszcze mam pytanko czy moja konsola może mieć bana? Skoro założyłem konto xbox live? Mi się wydaje, że nie ale wole się zapytać :)
     
  11. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    skoro ci działa Xbox Live to nie masz bana :)
     
  12. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    No więc jednak da się sprawdzić tą wersję flasha toolboxem. I okazało się ze mamnie ixtreme tylko Maximus Xtreme v1.7 więc dobrze że nie próbowałem grać na LIVE :)
    [​IMG]

    Tylko pytanie jest jak przeflashować teraz na ixtreme 1.4? Pomoże ktoś?
     
  13. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Jezeli juz otwarles pudlo to sprawdz jaka masz dokladnie wersje napedu . No bo jak masz 79 to sobie daruj .
     
  14. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    Aha nie napisałem mam 0078FK więc chyba da się coś z tym zrobić. Ale nie wiem jak. Może ktoś wie jak z tego extreme 1.7 zrobić ixtreme 1.4?
     
  15. Laska

    Laska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jak sprawdzić jakiego flasha ma xbox 360(napęd HITACHI)?

    http://x360iso.org/index.php?topic=1502.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum