1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak Sprawdzić Jakiego mam Dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mati4900, Luty 8, 2012.

  1. mati4900

    mati4900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zielin
    Siemka wiecie jak sprawdzić jakiego ma sie Dash ??

    I czy konsola która czyta pendrive jako Pamięć jest przerobiona ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wchodzisz w Ustawienia > Ustawienia konsoli > Dane systemowe i tam masz np. D:2.0.14699.0 < To jest najnowszy, jak będziesz miał inny numer to masz starszy dash
    Nie każda konsola czyta pendrive jako pamięć.
     
  4. mati4900

    mati4900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zielin
    a mam jeszcze pytanie bo w Xbox pisze mi że na Pamięci (Pendrive) mam 1,3Gb Wolnej pamieci a jak podłaczę do kompa to mam tylko 2,6Mb
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Bo xbox ma zarezerwowaną pamięć, albo używasz pendrive do konsoli albo do kompa .
     
  6. mati4900

    mati4900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zielin
    A nie da sie jakoś tej pamięci dla Xbox zmiejszyć ?
     
  7. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum